Onderwijs

Onze kinderen hebben de toekomst. Daar kan niemand omheen. Daarom is het ontzettend belangrijk om hen te leren over duurzaamheid, om ze bewust te maken van de kleine dingen die ze zelf kunnen doen om energie te besparen. Want op die manier verankeren we dit onderwerp direct in onze maatschappij. Maar wat is duurzaamheid? Hoe kunt u zorgen voor een veilige, gezonde leeromgeving? En hoe kunt u meer met minder bereiken als het gaat om duurzaamheid en uw energiekosten?

Duurzaam onderwijs

Er zijn veel scholen en onderwijsinstellingen die aan de slag willen met duurzaamheid. Deels komt dat vanuit de overheid: we moeten hard werken aan energiebesparing en kostenbesparing. Deels komt die wens ook uit de school zelf. Een school staat midden in de maatschappij en heeft daarmee een voorbeeldfunctie. In het geval van verduurzaming praten we zelfs over een voorloperfunctie.

Van Hout ontzorgt

Als het om verduurzamen van onderwijsgebouwen gaat, is er ontzettend veel mogelijk. En daar ligt ook meteen het probleem. Want wat is nu de beste keuze? Van Hout begrijpt dat scholen niet de kennis in huis hebben om keuzes te maken op dit gebied. Daarom beginnen we klein. We nemen een rugzak vol kennis mee en starten met de optimalisatie van huidige installaties, met concrete oplossingen. Zo houdt u zelf de regie en controle en groeit u mee met alle mogelijkheden die er zijn om uw schoolgebouw te verduurzamen.

Meer comfort, lagere energierekening

Van Hout investeert samen met u in een duurzame toekomst voor onze kinderen. We denken vanuit de belevingswereld van de school en stellen daarbij het comfort van uw leerlingen voorop. We starten bijvoorbeeld met isolatie, zonne-energie  of LED-verlichting en zetten dan rustig de volgende stappen op weg naar een duurzaam schoolgebouw waarin alle installaties optimaal draaien. Zo kunt u zich richten op het allerbelangrijkste doel: uw leerlingen.

Van Hout werkt aan frisse scholen

Van Hout werkt aan frisse scholen met meer comfort voor uw leerlingen en veel lagere energiekosten. We installeren ‘gewoon’ intelligenter dankzij een integrale aanpak van advies, ontwerp, realisatie, beheer en fiscale optimalisatie. Wilt u weten hoeveel rendement Van Hout voor uw onderwijsinstelling kan behalen? Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.