Goede klik bij TRC Advocaten

Het Veldhovense advocatenkantoor TRC Advocaten had een klimaatinstallatie met cfk-gassen. Toen deze het begaf, moest er snel een oplossing komen. Van Hout opperde een duurzame oplossing met een lucht-water warmtepomp en ventilatorconvectoren.

We gebruikten PIM Studio voor de calculatie. Na opdracht werd de verdiepingsslag gemaakt. “Er waren namelijk een aantal uitdagingen die niet helemaal voorzien waren”, zegt werkvoorbereider Martin Tholen. “Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing. Zo hingen we de pompen aan het plafond van de derde verdieping, plaatsten we de buffervaten op het dak en werd de meterkast gebruikt als schacht voor 4 leidingen. En door slim na te denken over prefabricage, was er zo min mogelijk overlast voor de klant. “

Want de grootste uitdaging was dat het werk bij TRC Advocaten gewoon doorging. Projectleider Jos François: “Als hoofdaannemer maakten we een strakke planning, kozen voor een aanpak per verdieping, stuurden de aannemer en elektricien aan en zorgden voor een uitstekende communicatie met de contactpersoon bij TRC Advocaten. Zo verliep de verbouwing soepel en kregen we veel medewerking.

Martin: “Wat ook hielp, was de goede klik tussen ons team en de mensen van TRC. Ontzettend leuk dat deze opdrachtgever zo betrokken is bij ons werk.”

“Het was voor TRC Advocaten zeer interessant te zien wat er achter de plafonds zit: een wirwar aan leidingen. Andersom hebben de medewerkers van Van Hout kunnen zien waar wij mee bezig zijn. Een leuke match. Mannen van Van Hout bedankt voor de maandenlange samenwerking!” Ruud van der Linden, TRC Advocaten

Uiteindelijk is de klus in 3 maanden geklaard en hebben we het doel van verwarming in het pand op 1 oktober gehaald.

Benieuwd naar de duurzame én slimme oplossingen voor uw vastgoed? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.