VD AKKER kiest voor zonne-energie

VD AKKER is een bekende naam als het gaat over premium automerken als Audi, Bentley en Porsche. Van Hout komt al jaren over de vloer bij dit van oorsprong Veldhovense bedrijf. We zorgen voor verwarming, koeling en een comfortabel binnenklimaat.

Verduurzamen showroom

Twan van den Akker is trots op zijn team en maakt keuzes gericht op groei en ontwikkeling. Met het oog op de toekomst verdiepte hij zich in het verduurzamen van de showroom. Zijn vraag aan partnership OVVIA | Van Hout was om na te denken over een goede business case.

Besparing van 28 ton CO2 met 220 zonnepanelen

Eerste stap op weg naar een groen imago zijn de 220 zonnepanelen die nu schitteren op het dak aan de Steenovenseweg in Best. Daarmee bespaart VD AKKER ruim 28 ton CO2 per jaar.

SDE subsidie verkort terugverdientijd

Naast het advies en de installatie, regelde Van Hout ook het subsidietraject. Door gebruik te maken van de SDE subsidie wordt de terugverdientijd op de zonnepaneelinstallatie een stuk korter. En is de keuze voor zonne-energie voor VD AKKER nog interessanter.

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw gebouw? Neem contact op met Stefan Hartsuiker, specialist zonne-energie.

Zonne-daken voor De Heiberg
Lees de referentie
Zonne-energie voor Vos Logistics
Lees de referentie
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.