Fiscale regelingen en subsidies

Bent u eigenaar van een woning of gebouw, verhuurder of projectontwikkelaar? Dan krijgt u te maken met wet- en regelgeving op het gebied van duurzame energie. De overheid wil investeringen in duurzame en milieuvriendelijke oplossingen stimuleren. Voor ondernemers en particulieren zijn er verschillende fiscale regelingen en subsidies. Van Hout is bekend met alle fiscale regelingen en subsidies. Wij helpen u optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden.

Fiscale regelingen en subsidies

Ondernemers en huizenbezitters kunnen voordelig investeren in duurzame en/of energiebesparende technieken door gebruik te maken van een aantal regelingen:

Zo kunt u met de MIA gebruik maken van een investeringsaftrek tot maximaal 36% van het investeringsbedrag, bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek. Maakt u gebruik van de Vamil, dan kunt u tot 75 % van de investeringskosten op een door uzelf te bepalen tijdstip afschrijven.

Van Hout: fiscale regelingen benutten

Van Hout gaat voor uw rendement. Wij zijn dagelijks bezig met advies en installatie van duurzame technieken. U kunt ons daarom zien als een soort extra medewerker op dat vlak. Wij brengen kennis, optimaliseren uw installaties en gebouwen en zorgen ervoor dat u tijd overhoudt voor de zaken waar uw onderneming in uitblinkt. Bovendien durven wij garantie te geven op ons werk. Weten hoe u fiscale regelingen en subsidies optimaal benut? Neem contact op met Van Hout.

Benieuwd naar úw fiscaalvoordeel?
Wij rekenen het uit
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.