Onderhoud cv

Warmte. In Nederland is grote behoefte aan warm water en een verwarmde leefomgeving. Cv-installaties zijn gemaakt voor intensief gebruik. Maar om uw cv optimaal te laten functioneren, is regelmatig onderhoud en inspectie een must.

Keuring cv installatie

Onderhoud geeft zekerheid en betrouwbaarheid. Het helpt energie besparen: een goed onderhouden ketel is tot 10% energiezuiniger. Onderhoud zorgt voor een verlening van de levensduur. En: onderhoud zorgt voor veiligheid. Een vuile ketel verhoogt de kans op de uitstoot van koolmonoxide. Daarom is keuring van de cv-installatie voor gebouwen verplicht. Ook (particuliere) brandverzekeringen verplichten steeds vaker regelmatig onderhoud van uw cv-ketel.

Keuring stookinstallaties

De keuringsverplichting en -frequentie van verwarmingsinstallaties is afhankelijk van het opgestelde nominale vermogen. Middelgrote stookinstallaties moeten voldoen aan het BEMS (Besluit Emissie-eisen Middelgrote Stookinstallaties). De specialisten van Van Hout weten precies aan welke wettelijke keuringsverplichting u moet voldoen. Ook de brandstoftoevoerleidingen worden bij elke inspectie gecontroleerd.

Vakkundig onderhoud van uw cv ketel

(Preventief) onderhoud en inspectie aan uw cv installatie betekent:

  • Zekerheid: het hele jaar door een verwarmde leefomgeving en warm water.
  • Snel geholpen: 24-uurs service, snelle hulp en voorrang bij een storing.
  • Langere levensduur: verleng de levensduur van uw cv installatie.
  • Minder onderhoud: kleine problemen oplossen voordat het grote reparaties worden.
  • Veiligheid: een schone cv installaties verlaagt de kans op uitstoot van koolmonoxide.
  • Kostenbewust: kies voor het onderhoudscontract dat bij uw situatie past.
  • Milieuvriendelijk: een cv ketel die juist is afgesteld verbruikt minder gas.

Het resultaat? Meer rendement tegen lagere kosten

Erkend vakmanschap

Alleen vakbekwame installatiemonteurs mogen werkzaamheden aan (gas)verbrandingsinstallaties uitvoeren. Onze monteurs zijn gecertificeerd (Vakmanschap CO) en ons bedrijf is geaccrediteerd volgens BRL 6000-25.

“CO is kleurloos, smaakloos, geurloos en zeer gevaarlijk. CO vervliegt niet zomaar, het kan goed in de lucht blijven hangen zonder op te stijgen.” Raymond van ’t Hof, monteur

Onderhoud cv: kies voor rendement

Van Hout biedt diverse soorten onderhoud voor uw cv installatie. Wilt u weten welk cv onderhoudscontract  het beste past bij uw situatie? Of bent u benieuwd naar het verschil in rendement en energiekosten tussen een cv-installatie of duurzaam alternatief? Neem contact op met Van Hout

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.