CO2-reductie

De Nederlandse klimaatwetgeving op het gebied van CO2-reductie wordt steeds verder ingevuld. Bent u ondernemer, eigenaar of beheerder van een gebouw? Dan heeft u naast een energiebesparingsplicht per 1 juli 2019 ook een informatieplicht.

Bedrijven zijn verplicht om energiebesparingen door te voeren die binnen vijf jaar kunnen worden terugverdiend. Het gaat om specifieke eisen ten aanzien van CO2-reductie. Oplossingen die verder gaan dan ‘het licht uit doen als u de ruimte verlaat’.

Door te kiezen voor duurzame energie ontvangt u elk jaar een lagere energierekening én voldoet u in één klap aan de wettelijke eisen. Hoe? Dat laten de adviseurs en installateurs bij Van Hout u graag zien.

Slim verduurzamen dankzij PIM Studio

Van Hout gebruikt een unieke softwaretool PIM Studio. PIM Studio helpt u de juiste keuzes te maken voor het verduurzamen van uw vastgoed. In plaats van standaard te kiezen voor vervanging, kijken wij naar het proces. Waar zitten de kosten? Welke oplossing past bij uw energievraag? Wat brengt de toekomst? U kunt er voor kiezen om nu traditioneel te investeren, maar dat betekent in de toekomst elk jaar een hogere energierekening betalen. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw energievraagstuk op te lossen. We kijken naar alle mogelijke alternatieven en geven u inzicht in de mogelijke keuzes.

Duurzaam ondernemen loont

Een goed bedrijfsrendement gaat prima samen met milieuwinst en een bijdrage aan de samenleving. Lees meer over het Klimaatakkoord.

Energie besparen met garanties

De maatregelen voor energiebesparing zijn relatief eenvoudig. Van Hout denkt na over slimme energiemeters, verwarming, ventilatie, koeling, isolatie, glas en verlichting. Samen bespreken we uw duurzaamheidsdoelstellingen. We bieden proactief energiebeheer voor meer rendement. Daar durven we garanties op te geven. Wij ontzorgen, u houdt de regie en samen bereiken we meer rendement tegen minder kosten. Zo maken we samen met u de stap op weg naar een duurzamer, goedkoper en comfortabeler gebouw.

Hoe duurzaam wilt u zijn?

Bent u benieuwd naar de energiebesparing die Van Hout voor uw gebouwen kan realiseren? Van Hout gaat voor energiebesparing en duurzame energie. Samen maken we uw gebouwen zuiniger, groener en gezonder. Zelfs waardevoller of kansrijker. En: tegen lagere kosten.

Van Hout voor CO2-reductie

Graag realiseren wij ook voor uw gebouwen een succesverhaal. Neem contact op met Van Hout voor meer informatie, vraag een Rendementsscan aan of kies voor PIM Studio.

Duurzaam doen we samen
Doe mee!
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.