co2-reductie

Bent u bekend met de Wet Milieubeheer?  De Nederlandse wetgeving op het gebied van CO2-reductie wordt steeds verder ingevuld. Bedrijven zijn verplicht op grond van de Wet milieubeheer energiebesparingen door te voeren die binnen vijf jaar kunnen worden terugverdiend. Het gaat om specifieke eisen ten aanzien van CO2-reductie. Oplossingen die verder gaan dan ‘het licht uit doen als u de ruimte verlaat’.

Door te kiezen voor duurzame energie ontvangt u elk jaar een lagere energierekening én voldoet u in één klap aan de wettelijke eisen. Hoe? Dat laten de adviseurs en installateurs bij Van Hout u graag zien.

Maatwerkadvies CO2-reductie

In plaats van standaard te kiezen voor vervanging, kijken wij naar het proces. Waar zitten de kosten? Welke oplossing past bij uw energievraag? Wat brengt de toekomst? U kunt er voor kiezen om nu traditioneel te investeren, maar dat betekent in de toekomst elk jaar een hogere energierekening betalen. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw energievraagstuk op te lossen. We kijken naar alle mogelijke alternatieven en geven u inzicht in de mogelijke keuzes. Van Hout gebruikt daarvoor een Maatwerkadvies. In een Maatwerkadvies van Van Hout staat per oplossing de jaarlijkse energiebesparing, kostenbesparing en CO2-reductie.

Duurzaam ondernemen loont

Een goed bedrijfsrendement gaat prima samen gaat met milieuwinst en een bijdrage aan de samenleving. Duurzaam ondernemen loont. Een voorbeeld? Voor het logistieke centrum van VOS Logistics in Roosendaal realiseerde Van Hout:

  • Een jaarlijkse kostenbesparing op energie van ongeveer € 25.000 .
  • Een gebouw met een BREEAM ‘very good’ certificaat
  • Een besparing op de investeringen door gebruik van fiscale regelingen zoals MIA\VAMIL
  • Jaarlijkse kostenbesparing op onderhoud
  • Een optimale mix tussen comfort en duurzaamheid
  • Jaarlijkse CO2-reductie

Lees de VOS Logistics case

Van Hout: voor CO2-reductie

Graag realiseren wij ook voor uw gebouwen een succesverhaal. Reken ons mogelijk rendement uit. Van Hout gaat voor energiebesparing en duurzame energie. Samen maken we uw gebouwen zuiniger, groener en gezonder. Zelfs waardevoller of kansrijker. En: tegen lagere kosten. Neem contact op met Van Hout voor een goed advies: het startpunt voor de verduurzaming van uw gebouw.

Wist u dat…

… wij bij Van Hout ook stevig inzetten op CO2-reductie.

Hoe duurzaam wilt u zijn?
Begin met besparen
Neem contact met ons op
De Run 5443,
5504 DG Veldhoven
(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.