Koudetechniek

Van vriesvak tot sneeuwkanon, van airconditioning tot industriële koelinstallatie, er is in Nederland steeds meer vraag naar koudetechniek. Zonder koudetechniek is het klimaat op ons werk of op school vaak veel minder prettig, bederft veel voedsel voor het de winkel uit is en krijgen we nergens meer een koel drankje of verfrissend ijsje. Maar ook het transport van organen voor transplantatie is dan niet meer verantwoord.

Koudetechniek: duurzaam en innovatief

Energie efficiënt en milieuvriendelijk. Dat zijn de koudetechniek oplossingen van Van Hout. Met meer dan 75 jaar ervaring staat Van hout voor verfrissende oplossingen in koudetechniek. Onze duurzame aanpak is goed voor uw portemonnee en het milieu:

  • Koelen en vriezen met minimale CO2-uitstoot
  • Lager energieverbruik én lagere exploitatiekosten
  • Maximale warmteterugwinning met warmtepompen

Techniek op maat

Van Hout adviseert over koudetechniek op maat. Uiteraard zorgen wij ook voor installatie, beheer en onderhoud van uw koudetechniek oplossing. Van Hout kiest voor een lange termijn relatie waarbij we de toegevoegde waarde van onze oplossingen en installaties letterlijk terugverdienen.

Koudetechniek Van Hout

Kies voor een optimaal en duurzaam klimaat. Kies voor de koudetechniek oplossingen van Van Hout. Voor iedere koudevraag is er een passende oplossing. Denk aan een ventilatie convector, aparte luchtbehandelingskasten, een variabel volume systeem, vrije koeling en koude-warmte opslag.

Wij werken volgens de nieuwste technieken en garanderen het gebruik van natuurlijke koudemiddelen waar mogelijk. Want energiezuinige installaties: daar zijn wij koploper in. Graag zetten wij met u de stap naar duurzame én rendabele koudetechniek. Neem contact op met Van Hout.

Lees meer over de beschikbaarheid van HFK-koudemiddelen en de F-gassenverordening in deze folder.

Onverwacht hoge kosten?
Niet met de Van Hout Garantie
Van Hout Garantie
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.