Warmtekrachtkoppeling (wkk)

Van Hout zoekt naar de energie oplossing met het hoogste rendement. Of dat nu een conventionele installatie is of een duurzame oplossing: kostenefficiency staat bij ons centraal. Onze experts bekijken alle mogelijke oplossingen. We kiezen voor een integrale aanpak van uw probleem.

Warmtekrachtkoppeling: kies voor rendement

De ketel gaat kapot, de koelmachine is verouderd. U gaat op zoek naar een nieuwe installatie. Maar er zijn nogal wat eisen: u wilt een mooier apparaat met meer rendement én u moet rekening houden met de strenger wordende milieueisen vanuit de overheid. Tja, en dan?

Van Hout gaat met u om tafel. Wij rekenen verschillende oplossingen door en bespreken de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw vraag. Met een duurzame oplossing voldoet u aan de milieueisen én brengt u de operationele kosten gegarandeerd omlaag: meer rendement dus!

Warmtekrachtkoppeling: slimme keuze

Een warmtekrachtkoppeling (wkk) is een slimme manier om warmte en elektriciteit te produceren. Met de warmte die vrijkomt bij het verbranden van de brandstof wordt via een dynamo elektriciteit opgewerkt. Daarmee verwarmt de warmtekrachtkoppeling bijvoorbeeld zorginstellingen, woningen, scholen, hotels en zwembaden of in de food sector.

Warmtekrachtkoppeling Van Hout

Afhankelijk van warmte- en elektriciteitsvraag, adviseert Van Hout over de warmtekrachtkoppeling die het beste bij uw situatie past. Wilt u weten of een warmtekrachtkoppeling u meer rendement en lagere energiekosten oplevert? Neem contact op met Van Hout.

Benieuwd naar uw rendement?
Vraag nu aan
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.