Mechanische ventilatie

Ventilatie is noodzakelijk voor gezonde lucht in een woning of gebouw. Gebouwen, woon- en kantoorcomplexen zijn vaak te gesloten voor voldoende natuurlijke ventilatie. Met mechanische ventilatie zorgt u voor schone lucht en een comfortabel binnenklimaat. Mechanische ventilatie zuigt vervuilde lucht weg. Er is daarom steeds een toevoer van verse lucht nodig. Maar welk systeem moet u kiezen? Van Hout adviseert u graag over de beste oplossing voor mechanische ventilatie in uw situatie.

Onderhoud mechanische ventilatie

Voorwaarde voor een optimaal werkende mechanische ventilatie is dat de installatie goed wordt aangelegd en ingeregeld en dat u regelmatig onderhoud pleegt. Laat regelmatig uw mechanische ventilatie schoonmaken. Uw ventilatiesysteem werkt dan beter en gaat langer mee. U voorkomt hiermee minstens 10% capaciteitsverlies in een jaar. Van Hout zorgt voor een grondige, professionele reiniging van de luchtkanalen. Daarnaast onderhouden wij de motor en de afzuigers van uw ventilatiesysteem. Zo weet u zeker dat uw ventilatiesysteem altijd genoeg vervuilde lucht afvoert.

Altijd zeker van schone, gezonde lucht

We willen wonen en werken in een goed en gezond binnenklimaat. Van Hout denkt vanuit uw belevingswereld en stelt daarbij comfort voorop. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor mechanische ventilatie. Van Hout ontzorgt. Wij bieden gegarandeerde kwaliteit en kiezen niet voor ‘plug and play’ oplossingen. Dat is waar we voor staan. Bij de aanschaf van een installatie pakken we ook onderhoud en beheer aan. Zo heeft u altijd schone lucht voor een lage prijs.

Inregelen mechanische ventilatie

Het inregelen is de finishing touch van een optimaal presterende mechanische ventilatie. Vergelijk het met uw auto: is de motor niet goed afgesteld, dan heeft u wel een mooie auto maar geen rijplezier. Met luchtzijdig inregelen voorkomen dat uw mechanische ventilatie te veel of juist te weinig lucht verplaatst. Een professioneel ingeregelde installatie voorziet elke ruimte van de juiste hoeveelheid warmte en voldoende frisse lucht.

Mechanische ventilatie Van Hout

Graag leggen we uit hoe u kiest voor meer comfort tegen lagere energiekosten met mechanische ventilatie van Van Hout. Ontdek of mechanische afvoer voor uw woning of gebouw interessant is. Neem vrijblijvend contact op voor een goed gesprek.

Meer comfort, lagere kosten?
Sluit een flexibel onderhoudscontract
 
banner-support
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.