Meet- en regeltechniek

Airconditioning aan terwijl de verwarming staat te loeien? Dat klinkt niet logisch. Toch is het bij veel bedrijven aan de orde van de dag. De meeste kantoorgebouwen maken gebruik van vrij eenvoudige meet- en regelinstallaties als het om verwarmen, koelen, ventileren en verlichting gaat. Er wordt niet ingegrepen op ruimteniveau. Zijn er wel of geen mensen aanwezig in een bepaalde ruimte? Draait de installatie in het gebouw wel optimaal? Samenhang op àlle niveaus is uitgangspunt voor de meet- en regeltechniek van Van Hout.

Meet- en regeltechniek: intelligenter installeren

Veel apparatuur in gebouwen, kantoren, fabrieken, maar ook in woningen kan op een slimmere manier worden aangestuurd of geregeld. Dit gebeurt door in een proces continu te meten en bij te regelen. Van eenvoudige aan-uit systemen (denk aan uw verwarmingsthermostaat) tot gecompliceerde procesbesturingen; de meet- en regeltechnici van Van Hout zorgen ervoor dat uw processen optimaal verlopen.

Meer comfort, lagere kosten

Een goed gebouwbeheersysteem (GBS) is onmisbaar voor moderne installaties. Door verlichting, verwarming, koeling, ventilatie en aanwezigheid van mensen aan elkaar te koppelen, gaan uw technische installaties langer mee. Bovendien verhoogt u het comfort voor de mensen in het gebouw. Zij voelen zich prettiger in hun omgeving en hun productie gaat omhoog.

Kiest u voor meet- en regeltechniek van Van Hout, dan kiest u voor:

  • Meer comfort en hogere productiviteit
  • Lager energieverbruik, lagere CO2-uitstoot
  • Gevolg: uw installatiekosten, energiekosten en exploitatiekosten dalen

Meet- en regeltechniek Van Hout: meer rendement

Van Hout is gespecialiseerd in meet- en regeltechniek voor gebouwen en woningen. Wij volgen het functioneren van uw installatie(s) nauwkeurig en kunnen op afstand instellingen aanpassen. U kunt altijd een beroep doen op onze 24-uurs storingsservice en uiteraard zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van alle acties. Wilt u weten hoe u met meet- en regeltechiek duurzaam energie en kosten bespaart? Neem contact op met Van Hout.

Meer comfort, lagere kosten?
Sluit een flexibel onderhoudscontract
 
banner-support
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.