Loodgieterswerk

Installatietechniek en loodgieterswerk zijn bijna onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Al tijdens het ontwerp denken we na over loodgieterswerk. Is het nodig om gas- en waterleidingen te verleggen? Moet een deel van de riolering verlengd worden? Waar kunnen regenafvoeren of infiltratiesystemen het beste aangelegd worden? Met loodgieterswerk van Van Hout kiest u voor zekerheid, comfort en kwaliteit.

Loodgieterswerk: aanleg en reparatie

Bij de keuze voor een nieuwe installatie, zorgt Van Hout voor hoge kwaliteit loodgieterswerk. Ons doel is dat alle onderdelen optimaal samen werken. Daarnaast is onderhoud en eventueel reparatie een belangrijk aandachtspunt. Goed loodgieterswerk betekent minder slijtage, minder onderhoud, minder down time van uw processen én lagere kosten.

Duurzaam waterverbruik

Wist u dat Van Hout specialist is op het gebied van duurzaam waterverbruik? U kunt uw waterinstallaties en riolering aansluiten op de gemeentelijke voorzieningen, maar u kunt ook kiezen voor regenwatersystemen en infiltratietechnieken. Goed voor het milieu én uw portemonnee. Want door te kiezen voor duurzaam waterverbruik voldoet u aan duurzaamheidscriteria en kunt u aanspraak maken op fiscale regelingen en subsidies. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden en voordelen zijn in uw situatie.

Loodgieterswerk: gebouwen en woningen

Van Hout is actief in de zakelijke markt, zorg, onderwijs en het hogere segment particulieren. Wij begrijpen het belang van hoogwaardig én snel loodgieterswerk. Door al in een vroeg stadium integraal na te denken over de optimale weg om uw installatie te realiseren en te onderhouden, ondervinden uw processen minimale hinder van de loodgieterswerkzaamheden.

24-uurs service

Van Hout is allround adviseur en installateur in de regio Zuid-Nederland. Zekerheid en comfort staan bij ons hoog in het vaandel. Een gesprongen waterleiding of standleiding? Twijfelt u over een gaslekkage? Neem direct contact op met onze medewerkers: 040 – 253 23 52.  Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u een melding of storing zonder directe spoed? Dan kunt u gebruik maken van het algemene nummer of het service formulier.

23

Slim installeren zorgt direct voor kosten besparingen.

Jan van Hout
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.