Service en onderhoud

Wij begrijpen dat de doorloop van uw primaire processen van het allergrootste belang is. Kies voor service en onderhoud van Van Hout en profiteer van optimaal functionerende installaties.

  • Doorloop van uw processen
  • Voldoen aan wet- en regelgeving
  • Tot 3% lager energieverbruik per jaar
  • Meer zekerheid en comfort

Service en onderhoud: kosten besparen

Dankzij service en onderhoud bespaart u kosten. Een vreemde uitspraak? Nee hoor! Want service en onderhoud van Van Hout betaalt zich terug. Letterlijk. Omdat wij uw installaties in optimale conditie houden, is de down time minimaal. Bovendien verbruiken installaties die optimaal draaien minder energie. Het resultaat? Lagere kosten en meer rendement.

Uw gezondheid en veiligheid

Uw gezondheid en veiligheid zijn ons uitgangspunt bij service en onderhoud. Ook de Nederlandse wetgeving draagt daar aan bij. Onze gespecialiseerde onderhoudsmonteurs weten exact aan welke verplichte periodieke inspecties u moet voldoen.

Service en onderhoud door van Hout

Bij Van Hout is uw euro meer waard. Wij streven naar een langdurige relatie voor een goede prijs. Dankzij onze integrale aanpak profiteert u van optimaal functionerende installaties. Onze medewerkers vertellen u graag wat ze doen en waarom ze dat doen. Want door het delen van kennis, helpen wij u om kosten te verlagen en kosten te besparen.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.