• Home
  • Duurzame installaties

Duurzame installaties

We installeren ‘gewoon’ intelligenter

Van Hout is een bijzonder bedrijf, al zeggen we het zelf… Anders dan andere installatiebureaus houden we van complexe uitdagingen en bieden we intelligente, extreem efficiënte (duurzame) oplossingen. Daarom hebben we naast ervaren installateurs ook door de wol geverfde adviseurs en bouwkundigen in huis. Zo krijgt u meer kwaliteit voor dezelfde prijs.

Installatietechniek die verder denkt

We werken bovendien al vele jaren zoveel mogelijk integraal samen met opdrachtgevers, adviseurs, aannemers, bouwbedrijven en architecten. Zo realiseren we gezamenlijk datgene waar onze klanten én de volgende generaties werkelijk wat aan hebben: installaties en gebouwen die ongekend goede energieprestaties leveren tegen de laagst mogelijke kostprijs. Het resultaat? Aanzienlijke voordelen voor het milieu én voor uw portemonnee!

Installatietechniek met rendement

Van Hout combineert een onderbouwd advies met een intelligente installatie. Wij kiezen voor oplossingen met gegarandeerd rendement:

De geheimen achter ons succes
Gratis whitepaper
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.