• Home
  • Over Van Hout

Over Van Hout

Van Hout adviseurs en installateurs

Van Hout loopt voorop op het gebied van werktuigbouwkundige installatietechniek en duurzame energie. Natuurlijk: we zijn een kei in installeren. Maar daar stopt het niet. We gaan op zoek naar die toegevoegde waarde, die uitdaging waarmee we ons onderscheiden. Onze adviseurs en installateurs zetten altijd een stap verder.

Van Hout: lean organisatie

Van Hout is een lerende organisatie. Als bedrijf willen wij ons continu verbeteren en zo min mogelijk verspillen. Om ons op dit vlak te verbeteren, zijn wij zeer actief met het LEAN-principe (ook wel aangeduid met LEA®N) binnen onze organisatie. Door de toepassing van de LEAN-principes wordt onze organisatie flexibeler én kunnen wij beter inspelen op een veranderende omgeving.

Lees meer over LEAN werken volgens Van Hout.

Lees meer over onze LEAN aanpak voor uw PV-installatie.

Van Hout: adviseur

Een nieuw gebouw? Een grote renovatie? Elk moment waarop er iets verandert met betrekking tot uw installaties, is een moment om bij stil te staan. Wat is de beste aanpak? Kiest u voor conventioneel of duurzaam? Welke oplossing levert u het meeste rendement op? Ja, het klopt dat er meer denkwerk nodig is om verschillende opties te bespreken en te vergelijken. Daarom durven we u te garanderen dat deze extra energie zich letterlijk vertaalt in een kostenbesparing.

“Wij geloven dat iedereen recht heeft op een aarde met schone lucht, water en toegang tot energie, waardoor eenieder in staat is om zichzelf vrij te ontwikkelen.”

Van Hout: installateur

Van Hout biedt oplossingen op maat. Samen met onze opdrachtgevers realiseert Van Hout installaties voor gebouwen die ongekend goede energieprestaties leveren tegen de laagst mogelijke kostprijs. Een stevige claim? Wij maken ‘m waar! Dankzij onze focus op installatietechniek voor de toekomst, garanderen we onze klanten een uitzonderlijk hoog rendement op hun installaties voor verrassend lage investeringskosten en met een snelle terugverdientijd.

Van Hout: regio Zuid-Nederland

U wilt één aanspreekpunt als het gaat om de installaties van uw gebouwen. U wilt vertrouwen op een regionale organisatie die alle kennis én kunde in huis heeft om u direct verder te helpen. Van Hout staat al jarenlang aan de voorhoede van (duurzame) verwarming, koeling, ventilatie en verlichting in de regio Zuid-Nederland. Onze opdrachtgevers zijn zorginstellingen, gemeenten, zwembaden, horeca, commercieel vastgoed eigenaren, woningbouwcorporaties en het hogere segment particulieren. Maar ook aannemers, bouwbedrijven, adviseurs en architecten. Als adviseur én installateur voldoet Van Hout aan alle voorwaarden om u optimaal te ontzorgen: van advies tot realisatie, service en onderhoud.

Van Hout: voor rendement

We laten zien dat duurzame energie en installatietechniek niet alleen voordelen heeft voor uw portemonnee, maar zeker ook voor het milieu en het imago van uw organisatie. We helpen u slimme keuzes te maken en optimaal rendement te behalen. Zet samen met ons de stap naar meer rendement op uw installaties. Neem contact op met Van Hout.

Onze geheimen in uw mailbox?
Meld u aan voor de nieuwsbrief!
Van Hout nieuwsbrief
direct aanmelden
De geheimen achter ons succes
Gratis whitepaper
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.