Stage en werkend leren

Matcht de kennis die je op school hebt opgedaan met de eisen uit de praktijk? Waar kun je je nog verder in ontwikkelen? Waar wil je je nog verder in ontwikkelen? En wat kun je ons leren? Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten voor een (praktijk) stage, werkend leren en onze eigen opleidingstrajecten.

(V)MBO, BBL en BOL

Van Hout is een erkend leerbedrijf. Wij bieden je een geweldige leerplek. Een kans om je vak in de dagelijkse praktijk te leren, om nog beter te worden en jezelf te onderscheiden. En, als er een match is, gaan we samen voor die vaste baan.

Samen staan we sterk
Kom bij ons team!

Intern opleidingstraject

We hebben ook eigen opleidingstrajecten. Denk aan een opleiding tot allround installateur. Je loopt mee met onze vakmensen en maakt kennis met loodgieterswerk, verwarming, koeling, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, service en onderhoud. Na je opleiding mag je zelfstandig aan het werk als (junior) monteur.

HBO en WO

Ook voor afstudeerders is er volop ruimte. Van Hout biedt HBO- en WO-studenten een bijzonder pakket. Een combinatie van duurzame engineering, werkvoorbereiding en dynamisch projectmanagement. Wij bieden je een uitdaging die aansluit bij jouw wensen. En naast je eigen project krijg je natuurlijk ook volop de kans om mee te draaien binnen de hele organisatie.

Wil je meer weten?

We willen dat jouw wensen en ideeën passen bij de wensen en ideeën die wij hebben als het gaat om stage lopen en werkend leren. Zeker omdat wij verder denken, kiezen voor een lange termijn relatie en ons vizier richten op de mogelijkheden voor een (vast) dienstverband.

Kom langs voor een kop koffie of thee, bel naar 040 253 2352 of stuur een mail naar onze HR-afdeling.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.