Certificering & partners

Natuurlijk, je bestaat als familiebedrijf niet zomaar 85 jaar. Aan de andere kant begrijpen we ook dat bestaansrecht en tevreden klanten niet alles zeggen over onze kwaliteitsnormen. Daarom een aantal feiten op een rij.

Van Hout is gecertificeerd

Wij voldoen aan alle wettelijke eisen, zijn erkend en ruimschoots gecertificeerd op het gebied van rendement, veiligheid en kwaliteit.

VCA** staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA is in het leven geroepen om het veiligheidsbewustzijn op de werkplek te vergroten. Want hiermee kunnen we bedrijfsongevallen voorkomen. Onze medewerkers en leidinggevenden hebben een VCA-diploma en zijn op de hoogte van relevante regelgeving op veiligheidsgebied. Het VCA-certificaat geeft een duidelijke indicatie dat we als bedrijf aan de veiligheidseisen voldoen.

BRL6000 Als installateur staan wij voor de professionaliteit van onze organisatie en het vakmanschap van onze medewerkers. Wij willen klanten zekerheid bieden en aantonen dat installaties betrouwbaar, duurzaam en veilig zijn ontworpen. Met het kwaliteitskeurmerk BRL6000 zijn wij gecertificeerd wat betekent dat wij aan de geldende eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit voldoen.

BRL9500-U Aangezien Van Hout specialist is op het gebied van vastgoedbeheer, hebben wij regelmatig te maken met het energieprestatiecertificaat. Daarom zijn wij BRL9500-U gecertificeerd zodat wij energieprestatiecertificaten zelf toe kunnen kennen.

Het KOMO-keurmerk maakt de prestaties en de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten transparant. Daardoor is het efficiënter werken met producten en processen die het KOMO-keurmerk dragen. Bouwprocessen lopen vlotter. Aanvragen voor bouwvergunningen kosten minder tijd. Controles zijn eenvoudiger. Hierdoor krijgen wij waar mogelijk nog meer grip op het bouwproces. Die grip vertalen wij iedere dag in zekerheid en een forse besparing in tijd en in kosten.

Van Hout is aangesloten bij brancheorganisaties

Wij delen onze kennis en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek en duurzaam ondernemen. Bovendien toetsen we periodiek de kwaliteit en veiligheid van ons bedrijf en onze medewerkers. Van Hout is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

Van Hout is al jaren lid van Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI): een ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Techniek Nederland streeft naar een vitale marktpositie en een optimaal economisch en financieel handelsklimaat binnen de branche. De organisatie is aanjager van innovaties en toont zich een actieve speler op maatschappelijk, sociaal en economisch gebied.

De NVKL is de representatieve brancheorganisatie van ruim 400 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling, warmtepomptechniek, klimaattechniek en/of airconditioning.  De leden zijn erkende specialisten koudetechniek en klimaatbeheersing. 

Van Hout is een gecertificeerd leerbedrijf

Wij bieden BBL- en BOL-leerlingen een geweldige leerplek. Naast werkend leren en stageplaatsen voor (V)MBO-leerlingen, heeft van Hout ook eigen opleidingstrajecten en bieden we HBO en WO studenten een bijzonder stage pakket. Lees meer over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van stages en opleidingen.

Partners

We werken nauw samen met nationale en internationale partners op het gebied van duurzaamheid zoals BOM Renewable Energy, Irena, ABN Amro, ESCoNetwerk.nl, MVO Nederland, De Groene Zaak, DEKRA. Organisaties en bedrijven die net als wij gaan voor creatieve en innovatieve duurzame oplossingen. Gestoeld op de opvatting dat geld verdienen én een bijdrage leveren aan de maatschappij hand in hand kunnen gaan. Want gezamenlijk realiseren we energieoplossingen met toekomst.

ESCo OVVIA

OVVIA is een Energy Service Company, een ESCo. OVVIA begrijpt dat onze klanten zich zorgen maken over de steeds maar stijgende energieprijzen. Maar de drempel om te investeren is groot. Er is een gebrek aan kennis, financiën en een prikkel om te investeren. Duurzaamheid rendeert. Fors. Alleen die eerste investering, dat is een hoge drempel. OVVIA kan die investering op zich nemen.

Ketensamenwerking

Als adviseur en installateur bieden we oplossingen op maat. We zoeken naar duurzame relaties die van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Graag maken we onderdeel uit van nieuwe samenwerkingsvormen. Sterker nog: we zoeken deze zelfs op. Wilt u meer informatie over onze partners of weten waarom wij juist met deze organisaties samen werken? Neem dan contact op.

23

Slim installeren zorgt direct voor kosten besparingen.

Jan van Hout
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.