Duurzaam advies

Duurzaam advies: hoe groen wilt u zijn?

Kiezen voor duurzame installatietechniek is complex. De mogelijkheden worden alsmaar geavanceerder, de bouwkundige uitdagingen groter, de wet- en regelgeving strenger. Welke oplossingen passen het beste in uw plaatje? En hoe haalt u maximaal voordeel uit de talloze fiscale- en subsidiemogelijkheden?

Daarom is advisering een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Niet alleen om tot de meest duurzame installatietechnische oplossing te komen. Grondig advies vormt tevens de basis voor een duurzame relatie met u. Investeren in duurzame technieken rendeert immers vooral op de lange termijn. Dan wilt u toch ook kunnen vertrouwen op een solide installatiepartner, met bewezen kennis van zaken?

Advies rondom duurzame techniek: wat kunt u verwachten?

Wij streven voortdurend naar maximaal rendement voor onze klanten. De focus ligt dus op structurele energiebesparing, CO2-reductie en kostenverlaging, tegen een zo laag mogelijke investering. Aan de hand van geavanceerde algoritmen, rekenmodellen en simulatietechnieken onderzoeken we de best renderende oplossing voor uw situatie. Waarbij we voortdurend oog houden voor subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen. Zodat alle kosten en baten helder zijn wanneer u ‘ja’ zegt. En u bovendien de hoogst mogelijke certificeringen krijgt voor de gekozen oplossing.

Op welk gebied heeft u advies nodig?

Onze formules voor gegarandeerd rendement

Ons streven naar rendement is geen loze belofte. De klanten voor wie wij al meer dan 181,2 miljoen euro hebben bespaard, zullen dit beamen. Om de belofte extra tastbaar te maken, hebben wij diverse unieke formules en diensten ontwikkeld:

Van Hout Garantie

De Van Hout Garantie biedt u de zekerheid van minimaal verbruik en maximale besparing, gedurende een vooraf vastgestelde periode. Zijn uw energiekosten hoger of uw baten lager dan voorspeld, dan vergoeden wij het verschil.

ESCo Service Provider

Een ESCo (Energy Service Company) kan energiebesparingen voor u realiseren, met een beperkte (tot geen) investering van uw zijde. Van Hout is een ESCo Service Provider, wat betekent dat wij het onderhoud gedurende uw overeenkomst met een ESCo kunnen verzorgen. Meer weten, of in contact komen met een ESCo?

Rendementsscan

Wij investeren graag in meer rendement. Ook voor prospects. Daarom bieden wij een Rendementsscan aan. Geïnteresseerd?

Besparen een goed idee?
Vraag de rendementsscan aan
direct aanvragen
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.