Cv-installatie

De ketel gaat kapot of levert steeds minder rendement. U gaat op zoek naar een nieuwe cv-installatie. Maar er zijn nogal wat eisen: u wilt een mooier apparaat met meer rendement én u wilt rekening houden met de strenger wordende milieueisen vanuit de overheid. Tja, en dan? Van Hout gaat met u om tafel. Wij rekenen verschillende oplossingen door en bespreken de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw vraag. Of u nu kiest voor een nieuwe cv-installatie of voor een duurzame variant: kostenefficiency staat bij ons centraal.

Cv-installatie of duurzame energie

We zijn gewend om een kapot product te vervangen door een nieuwere versie van hetzelfde product. Is uw cv-ketel kapot? De meeste klanten komen bij Van Hout voor een nieuwe cv-ketel als de oude aan vervanging toe is. Graag zetten wij dan samen met u een stap. Want wat u eigenlijk vraagt is warmte. En een nieuwe cv-ketel is één van de oplossingen. Van Hout laat u zien dat er tegenwoordig veel meer mogelijk is. Want het kan zomaar zijn dat een duurzame oplossing beter aansluit bij uw wensen én goedkoper is.

Cv-installatie: kies voor rendement

Een nieuwe cv-installatie verbruikt minder energie, zeker als u deze optimaal laat instellen. Van Hout is specialist in meet- en regeltechniek. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om uw cv-installatie via internet op afstand te besturen? Of dat u ook kunt kiezen voor een combinatie van de bestaande verwarmingsinstallatie met een warmtepomp? Van Hout zoekt naar de energie oplossing met het hoogste rendement. Of dat nu een conventionele cv-installatie is of een duurzame oplossing zoals een warmtekrachtkoppeling of warmtepomp: onze experts bekijken alle mogelijke oplossingen. We kiezen voor een integrale aanpak van uw vraag.

Inregelen cv-installatie

Het inregelen is de finishing touch van een optimaal presterende cv-installatie. Vergelijk het met uw auto: is de motor niet goed afgesteld, dan heeft u wel een mooie auto maar geen rijplezier. Met waterzijdig inregelen voorkomen dat uw cv-installatie te veel of juist te weinig water verplaatst met als gevolg: inefficiënt energieverbruik en klachten over comfort. Een professioneel ingeregelde installatie door van Hout voorziet elke ruimte van de juiste hoeveelheid warmte tegen de laagste kosten.

Cv-installatie Van Hout

Wilt u weten of een cv-installatie of duurzaam alternatief u meer rendement en lagere energiekosten oplevert? Neem contact op met Van Hout.

Benieuwd wat u kunt besparen?
Vraag de rendementsscan aan!
Van Hout rendementsscan
direct aanvragen IN 1 MINUUT GEREGELD
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.