Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing is een randvoorwaarde voor productiviteit. Dat merkt u zodra er storing is: de bedrijvigheid loopt dan doorgaans drastisch terug. Dit is zowel het geval in kantooromgevingen, als bijvoorbeeld in scholen en verzorgingstehuizen. Van Hout begrijpt dat. Dankzij onze integrale aanpak kunnen klanten vertrouwen op de intelligente én efficiënte oplossingen die wij bieden. Het delen van kennis is daarbij een vast onderdeel van onze dienstverlening: alleen zo kunnen wij u helpen om kosten te verlagen én het milieu te sparen.

Klimaatbeheersing: comfort

Klimaatbeheersing is allereerst gericht op comfort. Aangenaam warm in de winter, heerlijk koel in de zomer en voldoende frisse lucht. De kunst is om ervoor te zorgen dat alle verschillende ruimtes precies het comfortniveau bieden dat u nodig heeft. Ook wanneer het plafond extra hoog is, of wanneer een ruimte nissen of vreemde hoeken heeft. Van Hout verstaat die kunst. Het liefst ontwerpen we de klimaatinstallatie simultaan met het ontwerp van het gebouw. Maar ook bestaande gebouwen kunnen wij zeer snel van uiterst efficiënte klimaatbeheersing voorzien, zoals bij De Witte Dame in Eindhoven.

Klimaatbeheersing: energiezuinig

Van Hout zorgt voor een optimale klimaatbeheersing. Wij vertalen de behoefte van onze klanten op het gebied verwarming, koeling en ventilatie naar een innovatief installatieconcept waarbij meer comfort, minder energieverbruik en lagere kosten centraal staan.

Totaalpakket klimaatbeheersing

Van Hout is specialist in klimaatbeheersing en HVAC-techniek (meet- en regelinstallatie). We kiezen voor integrale oplossingen en kijken naar het totale gebouw: de gebouwgebonden installaties en de schil. We brengen samenhang tussen ontwerp, advies, realisatie en onderhoud. In nauwe samenwerking met architecten, adviesbureaus of aannemers, of rechtstreeks voor de opdrachtgever. Want dat is wat wij ‘een maatwerkoplossing’ noemen.

Klimaatbeheersing Van Hout

Graag zijn wij uw partner op het gebied van klimaatbeheersing en HVAC-techniek. Wilt u meer weten over de beste oplossingen voor verwarming, ventilatie en koeling van uw gebouw? Lees hoe Van Hout zorgt voor frisse scholen in Veldhoven of neem contact op voor een goed advies.

Onverwacht hoge kosten?
Niet met de Van Hout Garantie
Van Hout Garantie
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.