Een energielabel voor uw kantoor of bedrijfspand?

Een energielabel al vanaf €875

In 5 stappen naar uw energielabel

 1. Vul het online aanvraagformulier in
 2. We spreken een datum af voor de inspectie van uw pand
 3. U stuurt ons de bouwtekeningen van het bedrijfspand
 4. Onze adviseur inspecteert uw bedrijfspand
 5. Het energielabel wordt bepaald en wij melden uw pand af bij de RVO

Waarom Van Hout?

 • Vaste lage prijzen
 • Betrouwbaar
 • Gecertificeerd
 • Snel
Van Hout rendementsscan

Een energielabel voor uw kantoor of bedrijfspand?

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een kantoor of bedrijfspand is. Hierbij is een A label voor de meeste energiezuinige bedrijfspanden en een G label voor panden die niet energiezuinig zijn. U heeft een energielabel nodig bij verkoop of verhuur van uw kantoor, bedrijfspand, bedrijfsunit, winkel, showroom, horecapand, zorginstelling of sporthal.
Het energielabel is na registratie 10 jaar geldig.

meer over een energielabel voor uw bedrijfspand

Een energielabel is verplicht, maar heeft ook voordelen.
Bij de aanschaf of huur van een gebouw geeft een hoger energielabel vaak de doorslag voor de koper of huurder.

Jan van Hout, directeur Van Hout

Wat is een energielabel bedrijfspand?

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een bedrijfspand is. Hierbij is een A-label voor de meeste energiezuinige bedrijfspanden en een G-label is voor panden die niet energiezuinig zijn. Het energielabel is vooral een formaliteit. Je hoeft na de registratie niets met het label te doen. Het gaat erom dat het energielabel is geregistreerd bij de RVO. Het energielabel is na registratie 10 jaar geldig.

Heb je een energielabel nodig?

Je hebt een energielabel nodig bij verkoop of verhuur van een bedrijfspand. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van het bedrijfspand om een energielabel te laten registreren. Voor alle bedrijfspanden die worden verhuurd of verkocht, is een energielabel verplicht. Denk aan kantoren, bedrijfspanden, bedrijfsunits, winkels, showrooms, horeca, gezondheidszorg en sporthallen. Een uitzondering zijn de bedrijfspanden die uitsluitend voor opslag of als werkplaats worden gebruikt.

Voordelen energielabel bedrijfspand

Een energielabel voor kantoren en bedrijfspanden is verplicht, maar heeft ook voordelen. Een koper of huurder heeft inzicht in het energieverbruik van het pand. Dat speelt mee bij de snelheid waarmee je gebouw verkocht of verhuurd wordt. En op de verkoop- of verhuurprijs van het gebouw. Bij de aanschaf of huur van een gebouw kan een hoger energielabel de doorslag zijn voor de koper of huurder.

Een energielabel van Van Hout

 • We werken met vaste lage prijzen door heel Nederland.
 • Van Hout is een betrouwbare leverancier van energielabels voor kantoren, bedrijven, winkels, zorginstellingen, scholen en gemeentelijk vastgoed.
 • Wij zijn volledig BRL9500-U gecertificeerd. Onze EPA-U adviseurs geven erkende energielabels uit voor bedrijfspanden en melden het pand af bij de RVO.
 • De opname van je kantoorpand plannen we altijd in je planning past.

Standaard prijzen energielabel bedrijfspand

Voor het vaststellen en registreren van het energielabel van een bedrijfspand hebben wij standaard prijzen. De prijs is afhankelijk van de grootte van het pand. Wij gaan ervan uit dat de bouwtekeningen aanwezig zijn. Heb je geen bouwtekeningen, dan berekenen wij € 100,- extra voor het inmeten per adres/label.

Speciale prijzen bij energielabel grotere bedrijfspanden of meerdere bedrijfspanden

Heeft het bedrijfspand een oppervlakte van meer dan 2.000m2 of heb je meerdere bedrijfspanden die je in één keer wilt laten labelen? Geen probleem, vraag direct een offerte aan.

Opname energielabel bedrijfspand

De aanvraag voor een energielabel kan direct via de website. Selecteer het aantal vierkante meters, vul de bedrijfsgegevens in en verstuur je aanvraag. Natuurlijk mag je ons ook bellen: 040 253 23 52.

Bij de opname kijkt onze EPA-U adviseur bijvoorbeeld naar oppervlakte van de gevels en ruimten, type isolatie, type glas en de installaties om te verwarmen/koelen.

Offerte energielabel bedrijfspand aanvragen

Benieuwd wat een energielabel voor jouw kantoor of bedrijfspand kost? Vraag om een vrijblijvende prijsopgave. Heb je met spoed een energielabel nodig? Neem dan telefonisch contact op zodat we meteen de opname kunnen plannen: 040 253 23 52.

Direct aanvragen energielabel bedrijfspand

 • Onze prijzen zijn inclusief alle kosten (exclusief inmeten).
 • Je ontvangt altijd een offerte ter bevestiging van de prijs.
 • Je aanvraag is vrijblijvend.
 • Indien plattegrondtekeningen niet voorhanden zijn, komt er € 100,- bij voor inmeten.

Van Hout gaat zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Lees ons privacybeleid

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.