24-uurs Service

Van Hout is allround adviseur en installateur in Brabant en Zuid Nederland. Zekerheid en comfort staan bij ons hoog in het vaandel. Een acuut probleem? Neem direct telefonisch contact op: 040 25 32 352. Heeft u een melding of storing zonder directe spoed? Stuur ons dan een mailtje.

Onderhoudscontract

Klanten met een onderhoudscontract hebben de zekerheid van directe, snelle hulp. Van Hout is gewend om te werken voor high profile klanten met installaties die aan hoge eisen moeten voldoen. Denk aan de zorgsector, hotelketens, high tech industrie en datacentra.

Beheer en onderhoud

Ons doel is dat uw installaties 24 uur per dag, 7 dagen in de week optimaal werken. Dat is de gedachte achter goedkoper beheer en onderhoud. Want een installatie die optimaal functioneert, verbruikt minder energie, vraagt minder onderhoud, voldoet aan milieueisen en levert een hoger rendement. Meer weten over onze visie op goedkoper beheer en onderhoud? Neem contact op met Van Hout adviseurs en installateurs.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.