Werken bij van hout

Jij bepaalt ons succes

Natuurlijk installeren we cv ketels, maar ook warmtepompen, wko, wkk, koudetechniek en zonnepanelen. Onze klanten bellen ons voor loodgieterswerk, maar ook voor high tech cleanrooms en zwembaden.

En jij: denk je verder dan een airco als het gaat om duurzame koeling en verwarming? Zie je de meerwaarde van service & onderhoud voor bestaande gebouwen én vind je het leuk om in bouwteam te werken aan het beste duurzame ontwerp voor nieuwbouw?

Bij Van Hout zet je een stap verder. Dus…doe je mee?

Vind jouw plek binnen Van Hout

Doorgroeien? Graag!

Van Hout behoort steeds nadrukkelijker tot de top van Nederlandse installatiebedrijven. Onze expertise opent deuren tot aansprekende projecten, waar iedereen binnen Van Hout trots op is. Dat opent ook weer deuren voor jou. Want wij willen blijven groeien, beter worden, slimmer worden. Als jij daar aan wilt bijdragen, investeren wij graag in jou. Zodat je vanzelf met ons meegroeit. Lees meer over de Van Hout Academy.

Duurzaamheid voorop

Opdrachtgevers weten dat ze met Van Hout kiezen voor rendement en innovatie. Daar steken onze 90 servicemonteurs, werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars, breeam-specialisten en andere kanjers elke dag enorm veel kennis, ervaring en positieve energie in.

En… kom je werken bij Van Hout?

Denk je dat je bij Van Hout past? Bekijk alle vacatures of solliciteer direct.

Vind je niet de juiste vacature? Stuur een open sollicitatie.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op of bel: 040 – 253 23 52.

Meer weten over uitdagende projecten die we doen of benieuwd hoe je bij ons alle ruimte krijgt om je technisch talent te ontplooien? Ik leg je graag uit wat je van ons als werkgever mag verwachten.
Carlijn Smetsers, hr-manager Van Hout

6c

"De veelzijdigheid van de projecten maakt dat geen dag hetzelfde is."

Richard Kreijveld, adviseur Verduurzaming
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.