Werken bij van hout

Vind jouw plek binnen Van Hout

Jij bepaalt ons succes

Als familiebedrijf zorgen we al 80 jaar voor rendement: opdrachtgevers weten dat ze met Van Hout kiezen voor innoveren, verduurzamen en vernieuwen. Daar steken onze mensen enorm veel kennis, ervaring en positieve energie in. Daar zijn we écht trots op. Want bij Van Hout zet je een stap verder.

Natuurlijk; we installeren cv ketels, maar ook warmtepompen, wko, wkk, koudetechniek en zonnepanelen. Onze klanten bellen ons voor loodgieterswerk, maar ook voor high tech cleanrooms en zwembaden. We denken verder dan alleen een airco hangen als het eigenlijk gaat om duurzame koeling en warmte systemen. We werken graag aan service & onderhoud van bestaande gebouwen én halen we plezier uit in bouwteam nadenken over het beste duurzame ontwerp voor vastgoed van de toekomst.

Het is juist die mooie mix waar onze 80 servicemonteurs, werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars, breeam-specialisten en andere kanjers elke dag met enorm veel plezier voor aan de slag gaan.  Dus…doe je mee?

Doorgroeien? Graag!

Van Hout behoort steeds nadrukkelijker tot de top van Nederlandse installatiebedrijven. Onze expertise opent deuren tot aansprekende projecten, waar iedereen binnen Van Hout trots op is. Dat opent ook weer deuren voor jou. Want wij willen blijven groeien, beter worden, slimmer worden. Als jij daar aan wilt bijdragen, investeren wij graag in jou. Zodat je vanzelf met ons meegroeit.

Duurzaamheid voorop

Onze roots liggen weliswaar (letterlijk) in het steenkolentijdperk, maar Van Hout is altijd de eerste geweest om nieuwe richtingen te omarmen. Met duurzame energieproductie is dat niet anders. Wij zien het als uitdaging om het gasleidingnet dat we ooit hielpen realiseren, overbodig te maken zodat huishoudens en bedrijven volledig zelfvoorzienend kunnen zijn. Niet omdat het moet van de overheid, maar omdat de techniek en de kennis nu eenmaal voorhanden zijn. De voordelen voor het milieu en voor onze kinderen hoeven we niet meer te benoemen, toch?

En… kom je werken bij Van Hout?

Denk je dat je bij Van Hout past? Bekijk alle vacatures of stuur een sollicitatie of bel: 040 – 253 23 52.

Vind je niet de juiste vacature? Stuur een open sollicitatie.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Heb je interesse vanwege de vele uitdagende projecten die we doen voor aansprekende opdrachtgevers? Of omdat je via via hebt gehoord dat je bij ons alle ruimte krijgt om je technisch talent te ontplooien? Hoe dan ook: ik leg je graag uit wat je van ons als werkgever mag verwachten.
Carlijn Smetsers-van Ingen, hr-manager Van Hout

6c"De veelzijdigheid van de projecten maakt dat geen dag hetzelfde is."

Richard Kreijveld, projectleider Van Hout
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.