Werken bij Van Hout

Jij bepaalt ons succes

Denk je verder dan een airco als het gaat om koeling en verwarming? Zie je de meerwaarde van service & onderhoud voor bestaande gebouwen én vind je het leuk om in bouwteam te werken aan het beste duurzame ontwerp voor nieuwbouw?

Bij Van Hout zet je een stap verder. Onze klanten weten dat ze met Van Hout kiezen voor rendement en innovatie. Daar steken onze ruim 100 servicemonteurs, werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars, breeam-specialisten en andere kanjers elke dag enorm veel kennis, ervaring en positieve energie in. Dus… doe je mee?

Doorgroeien? Graag!

Samen werken, betekent voor ons ook samen leren. Daarom vergroten we onze vakkennis, vaardigheden en competenties via de Van Hout Academy. Bijzonder aan deze leerschool is dat we van elkaar leren: vóór en dóór Van Hout. Zo blijft iedereen betrokken en kunnen we samen groeien. Lees meer over de Van Hout Academy.

Melvin Dammers, monteur: “Zeven jaar geleden begon ik als leerling bij Van Hout. Ik wil zoveel mogelijk doorgroeien, maar houd nog alle opties open. Voorlopig wil ik mezelf vooral buiten nog ontwikkelen; ik houd van de vrijheid die ik buiten ervaar. Ik wil graag eigen projecten draaien. Blijven leren in een zelfstandige rol met meer verantwoordelijkheden. Zo kan ik mezelf en mijn werk blijven verbeteren.”

Duurzaamheid voorop

Ben je enthousiast? Geweldig! Dan hebben we één extra vraag: bij ons zit duurzaam denken en doen in het DNA. Want wij voelen ons écht verantwoordelijk voor de toekomst van onze aardbol. Daarom gebruiken we onze kennis om gebouwen en installaties te verduurzamen. We dagen je uit om samen met ons aan de slag te gaan als #klimaataanpakker.

Melvin Dammers, monteur: “Ik ben trots op mijn werk als het eindresultaat goed is, met een tevreden klant en goede samenwerking. Dan kost een project geen energie, maar geeft het juist energie. Het maken van grote technische ruimtes zoals bijvoorbeeld die van VDL ETG, dat vind ik het mooiste om te doen. Ook vind ik het leuk dat je bij ons continu blijft leren.”

En… kom je werken bij Van Hout?

Denk je dat je bij Van Hout past? Bekijk alle vacatures.

Vind je niet de juiste vacature? Stuur een open sollicitatie.

Heb je een vraag? Neem contact op of bel: 040 – 253 23 52.

Meer weten over uitdagende projecten die we doen of benieuwd hoe je bij ons alle ruimte krijgt om je technisch talent te ontplooien? We vertellen je graag wat je van ons als werkgever mag verwachten.

6c

"De veelzijdigheid van de projecten maakt dat geen dag hetzelfde is."

Richard Kreijveld, adviseur Verduurzaming
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.