Werken bij van hout

Jij bepaalt ons succes

Denk je verder dan een airco als het gaat om koeling en verwarming? Zie je de meerwaarde van service & onderhoud voor bestaande gebouwen én vind je het leuk om in bouwteam te werken aan het beste duurzame ontwerp voor nieuwbouw?

Bij Van Hout zet je een stap verder. Onze klanten weten dat ze met Van Hout kiezen voor rendement en innovatie. Daar steken onze ruim 100 servicemonteurs, werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars, breeam-specialisten en andere kanjers elke dag enorm veel kennis, ervaring en positieve energie in. Dus… doe je mee?

Doorgroeien? Graag!

Samen werken, betekent voor ons ook samen leren. Daarom vergroten we onze vakkennis, vaardigheden en competenties via de Van Hout Academy. Bijzonder aan deze leerschool is dat we van elkaar leren: vóór en dóór Van Hout. Zo blijft iedereen betrokken en kunnen we samen groeien. Lees meer over de Van Hout Academy.

Duurzaamheid voorop

Ben je enthousiast? Geweldig! Dan hebben we één extra vraag: bij ons zit duurzaam denken en doen in het DNA. Want wij voelen ons écht verantwoordelijk voor de toekomst van onze aardbol. Daarom gebruiken we onze kennis om gebouwen en installaties te verduurzamen. We dagen je uit om samen met ons aan de slag te gaan als #klimaataanpakker.

En… kom je werken bij Van Hout?

Denk je dat je bij Van Hout past? Bekijk alle vacatures of solliciteer direct.

Vind je niet de juiste vacature? Stuur een open sollicitatie.

Heb je een vraag? Neem contact op of bel: 040 – 253 23 52.

Meer weten over uitdagende projecten die we doen of benieuwd hoe je bij ons alle ruimte krijgt om je technisch talent te ontplooien? Ik vertel je graag wat je van ons als werkgever mag verwachten.
Carlijn Smetsers, hr-manager Van Hout

6c

"De veelzijdigheid van de projecten maakt dat geen dag hetzelfde is."

Richard Kreijveld, adviseur Verduurzaming
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.