Medewerkers aan het woord

‘Mensen vooruit helpen, da’s echt mooi’

Ik haal veel voldoening uit mijn werk, omdat ik weet dat ik mensen aan het helpen ben. Iedere dag is anders. De ene keer ga ik met de klant in overleg, de andere keer ben ik bezig om een warmtepomp of wko te installeren. Zo kan ik mijn kennis en ervaring steeds op en andere manier inzetten. Het mooiste is dat ik mensen, maar ook de wereld help met mijn werk. Dat geeft me iedere dag weer energie om aan de slag te gaan. Al bijna 20 jaar lang.

Bij Van Hout telt wie je bent. Ik overleg net zo gemakkelijk met de directeur, als met mijn collega’s. Dat werkt fijn. Iedere dag krijg ik een eigen planning mee op de iPad. Hierin staan mijn werkzaamheden en de contactpersonen. Ik rijd rond in regio Zuid-Nederland en ben iedere dag op een andere plek. Tussen vier kantoormuren zitten, dat is niks voor mij. En heb ik hulp nodig? Dan sta ik er niet alleen voor. Mijn collega’s zijn altijd dichtbij. En samen komen we altijd tot een oplossing.   

Ik ben gek op techniek. Daarnaast maak ik me zorgen over de toekomst van onze aardbol. Van Hout combineert die twee. We gebruiken techniek om installaties te verduurzamen en helpen onze klanten om zo energiezuinig mogelijk te werken. De verwachting ligt soms best hoog, want dat gaat tot op het kleinste detail. Daarom is het fijn dat er bij Van Hout ook tijd is voor ontspanning: vrijdagmiddag is het tijd voor een borrel op het werk!

Robby Geujen servicemonteur

Robby Geujen – servicemonteur

‘De komende tijd zijn ze nog niet van me af!’

Soms krijg ik de vraag of ik niet iets nieuws wil gaan doen, bij een ander bedrijf. Ook al werk ik al 15 jaar bij Van Hout, geen dag is hetzelfde en dat vind ik fantastisch! Hierdoor zijn ze de komende tijd nog niet van me af!

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk als meewerkend voorman. Hoe mijn dag eruit ziet? Dat is lastig om te zeggen, omdat ik aan allerlei projecten voor verschillende klanten werk. Dit maakt dat elke dag zo anders is. En gelukkig maar! Want als ik iedere dag precies hetzelfde zou moeten doen, dan word ik daar niet vrolijk van. Ik vind het heerlijk dat mijn werkzaamheden wisselen, van het aansluiten van warmtepompen tot het installeren van biomassaketels.

Het naleven van de wensen van onze klanten vind ik belangrijk. Ik heb daarom vaak contact met ze, zodat ik precies weet wat er speelt en een goed advies kan geven. Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om oplossingen voor problemen te zoeken. Naast het klantcontact, heb ik ook veel contact met mijn collega’s. Ik vind het belangrijk dat mijn teamleden gemotiveerd zijn en goed kunnen samenwerken. Dit doen we door naar elkaar te luisteren en met elkaar te blijven praten. Daarnaast moet er af en toe natuurlijk ook ruimte zijn voor wat gezelligheid. Dat zit bij ons team gelukkig helemaal goed!

In de 15 jaar die ik hier werk, heb ik Van Hout een flinke groeispurt zien maken. Van kleinschalig bedrijf met een aantal teamleden, naar waar we nu staan: Een groter team met heel veel kennis in huis. Deze kennis gebruiken wij om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Ook geeft Van Hout mij de vrijheid om nieuwe ideeën te proberen. Ik vind het heel prettig dat er naar ieder teamlid echt wordt geluisterd. Dat Van Hout veel investeert in de groei van de medewerkers, motiveert mij enorm. Er is volop ruimte voor ontwikkeling!

Koen Hoosemans, meewerkend voorman

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.