Certificering duurzaamheid

Wilt u investeren in nieuwe installaties of een nieuw pand? Vergeet de certificering duurzaamheid niet. Met het juiste certificaat profiteert u optimaal van de verschillende fiscale voordelen die de Nederlandse overheid biedt. Van Hout helpt u graag met een erkende duurzaamheidscertificering.

Certificering duurzaamheid: hoe werkt het?

Er zijn verschillende beoordelingsmethodes om de duurzaamheidsprestaties van installaties en gebouwen te bepalen. Afhankelijk van uw duurzaamheidsdoelstellingen, kunt u kiezen voor:

Kennis van duurzaamheidscertificeringen

Bij het verduurzamen van installaties of een gebouw is heel wat kennis nodig. Van Hout ontzorgt door kennis, organisatie en techniek samen te brengen. Wij beoordelen de huidige staat, toetsen uw plannen en richten de duurzaamheidsdoelstellingen in. Onze experts weten wat elke duurzaamheidscertificering vraagt. Vanaf de start van uw project staan kwaliteit en kostenefficiency voorop.

Welke duurzaamheidscertificering voor uw situatie?

Welke van de diverse certificeringen sluit het beste aan op uw behoeftes? Dat is van vele factoren afhankelijk. Zo is een internationaal erkend BREEAM-certificaat nodig indien een gebouw groter is dan 5000 m2. Is een gebouw kleine dan 5000 m2, dan is een nationaal erkend GPR-certificaat afdoende.

Wij vereenvoudigen verduurzaming van maatschappelijk en commercieel vastgoed met alle liefde. Wij gaan altijd voor de oplossing met het hoogste rendement op het gebied van energiebesparing en CO2-reductie. Benieuwd naar de fiscale voordelen van

Onze geheimen in uw mailbox?
Meld u aan voor de nieuwsbrief!
Van Hout nieuwsbrief
direct aanmelden
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.