Breeam

Voldoen aan de wettelijke normen voor CO2-reductie én jaarlijks kosten besparen op uw energieverbruik? Van Hout heeft specialistische kennis van BREEAM. Deze afkorting staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheid van gebouwen te bepalen. Uw gebouw wordt beoordeeld aan de hand van negen categorieën. De uitkomst is een eindkwalificatie van 1 tot 5 sterren. BREEAM is een internationaal duurzaamheidskeurmerk, erkend door de Nederlandse overheid.

BREEAM: internationale duurzaamheidscertificering

BREEAM is het best gewaardeerde certificeringssysteem voor gebouwverduurzaming in de wereld. Het BREEAM-certificaat is onderdeel van een internationaal systeem. Door certificering stijgt de waardering van uw pand. Wereldwijd herkennen (en waarderen!) potentiële huurders dit systeem. Een certificaat biedt daarmee extra commerciële kansen voor uw vastgoed.

BREEAM-NL biedt investeringsvoordelen

Een BREAAM-NL certificaat betekent dat uw gebouw of project getoetst is door een onafhankelijke partij. Behaalt u het certificaat dan voldoet uw gebouw aan duurzaamheidseisen die mede zijn opgesteld door de markt. Omdat een BREEAM-NL gebouw een goed gebouw is, geeft de overheid extra waardering aan duurzame BREEAM-NL projecten. Met de MIA\VAMIL regeling zijn er investeringsvoordelen te behalen.

Jaarlijkse kostenbesparing

Duurzaam bouwen volgens de (strenge) normen van BREEAM betekent integraal samenwerken. Van Hout kan aanzienlijk lagere kosten behalen voor onderhoud en energie door in een vroeg stadium de scherpe BREEAM-eisen mee te nemen en intensief samen te werken met opdrachtgever, bouwteam en gebruiker. Dankzij de besparingen die de duurzame oplossingen opleveren, verdient u de investering direct of op korte termijn terug.

BREEAM oplossingen

BREEAM-oplossingen zijn hoogwaardige technische oplossingen. Enkele voorbeelden die Van Hout inzet om uw BREEAM certificering te behalen:

  • Vloerverwarming met behulp van een warmtepomp met bodemwarmtewisselaar
  • Zonnepanelen voor de levering van duurzame stroom LED verlichting met bewegingssensoren
  • Regenwateropvang voor tuin besproeiing
  • Oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Hoge isolatiewaarde van het gebouw (Rc. 3,5)
  • Zeer laag temperatuurverwarming in logistieke hallen

BREEAM voor bestaand vastgoed

Vaak wordt gedacht dat verduurzaming van bestaande bebouwing lastig en ingewikkeld is. Zeker als het gaat om commercieel vastgoed, wordt er over duurzame investeringen vaak lang gewikt en gewogen. Van Hout helpt bij het goedkoper verduurzamen van uw commercieel vastgoed. Wij verduurzamen het gebouw en de gebouw gebonden installaties. Door kwalitatief goed te investeren en optimaal gebruik te maken van fiscale regelingen, verandert uw vastgoed van kanshebbend in kansrijk.

Van Hout helpt bij behalen BREEAM normen

Heeft u een actueel verduurzamingsvraagstuk of wilt u concreet doorpraten over verduurzaming van uw installaties en gebouwen via BREEAM? Neem direct contact op met de BREEAM-specialisten bij Van Hout.

Duurzaam doen we samen
Doe mee!
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.