Service

Uw airconditioning is uitgevallen en de temperatuur loopt op. Op uw cv-installatie knippert een rood alarmlampje. De afzuiging in uw bedrijfshal werkt niet naar behoren. Dan is de Service afdeling van Van Hout direct bereikbaar. Wij lossen uw storing of melding snel op.

Calamiteit of acuut probleem?

Gaat het om een calamiteit of acuut probleem? Neem dan direct contact op met ons: 040 25 32 352. U wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week te woord gestaan door één van onze medewerkers.

Stappenplan serviceformulier

Heeft u een melding of storing zonder directe spoed? Dan mag u het serviceformulier  invullen. Via dit formulier stellen we u verschillende vragen over de melding. De vragen staan overzichtelijk onder elkaar. Als een vraag niet van toepassing is, kunt u dat invullen. Enkele voorbeelden van vragen die wij u stellen via het serviceformulier:

  • Wat is de aard van de storing?
  • Wat is de locatie / het adres van de storing?
  • Heeft u een onderhoudscontract bij Van Hout?
  • Wat zijn de gegevens van de contactpersoon ter plaatse?

Stappenplan telefonische melding

Tevredenheid en een gerust hart zijn onze uitgangspunten. Als u dat prettiger vindt, mag u ons ook bellen over een melding of storing. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 040-253 23 52. Vraag naar de Service afdeling. Het is belangrijk dat u een aantal gegevens bij de hand heeft. Dit zijn dezelfde vragen als op het serviceformulier:

  • Wat is de aard van de storing?
  • Wat is de locatie / het adres van de storing?
  • Heeft u een onderhoudscontract bij Van Hout?
  • Wat zijn de gegevens van de contactpersoon ter plaatse?

Wel of geen onderhoudscontract?

Klanten met een onderhoudscontract hebben de zekerheid van directe, snelle hulp. Ons doel is dat uw installaties 24 uur per dag, 7 dagen in de week optimaal werken. Dat is de gedachte achter goedkoper beheer en onderhoud. Want een installatie die optimaal functioneert, verbruikt minder energie, vraagt minder onderhoud, voldoet aan de milieueisen en levert een hoger rendement. Meer informatie over onze service leest u op: service en onderhoud, onderhoudscontracten, onderhoudsmanagement en 24-uurs service.

Meer comfort, lagere kosten?
Sluit een flexibel onderhoudscontract
 
banner-support
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.