Van Hout Academy

Onze wereld en vooral de installatiewereld verandert in rap tempo. Op dit moment lopen we voorop met onze kennis en dat willen we natuurlijk zo houden. Dat vraagt om nieuwe oplossingen, meer vakkennis en andere manieren van communicatie. 

Samen werken, betekent voor ons ook samen leren. Met de Van Hout Academy leiden we zelf onze mensen op. Vóór en dóór Van Hout. Dat kan op verschillende manieren: tijdens het werk, in een workshop en door individuele coaching en scholing. Leren via de Van Hout Academy is gericht op gezamenlijke groei en betrokkenheid.

3 pijlers Van Hout Academy

  • Workshops waarin we vaardigheden en competenties van elkaar leren door te doen. 
  • Knowingo waarin we kennis vergroten en borgen door theorie en weetjes.
  • Opleiden van leerlingen om nieuwe aanwas van vakmensen te borgen

Tijdens een workshop werk je aan nieuwe kennis over belangrijke aspecten van ons vak. Bijvoorbeeld over warmtepompen, hydraulische schakelingen, lassen, monitoring en materiaalkennis. Of leer je nieuwe competenties zoals plannen, werken volgens de lean methodiek, communicatieve vaardigheden en leidinggeven.

Monteur Eric: ‘Leren blijft leuk. Ik volgde een workshop 50+ sterk in je werk. Tijdens de workshop word je als oude rot in het vak herinnerd aan je meerwaarde in de vorm van kennis, stabiliteit en nuchterheid. Maar ook aan het belang van kennis delen met de jeugd. Daarnaast dachten we na over de beste manier om je als 50+ er staande te houden in deze snelle tijd. Een aanrader voor mijn collega’s in dezelfde leeftijdscategorie.’

Het beantwoorden van vragen in Knowingo is een vast onderdeel van ons dagelijkse werk. Je speelt Knowingo waar je maar wilt, op je mobiele telefoon en op een moment dat jou uitkomt. Het spelelement is leuk want je kunt winnen van je collega’s. En er worden telkens nieuwe topics toegevoegd, dus het blijft leuk om te leren.

Van Hout is een erkend leerbedrijf. Naast werkend leren en stageplaatsen voor (V)MBO-leerlingen, heeft van Hout ook eigen opleidingstrajecten. Denk aan een opleiding tot allround installateur. Je loopt mee met onze vakmensen en maakt kennis met loodgieterswerk, verwarming, koeling, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, service en onderhoud. Aan het einde van de opleiding ben je in staat om zelfstandig te werken als (junior) monteur.

Wil je meer weten?

Denk je dat Van Hout bij je past? Bekijk alle vacatures of solliciteer direct.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op, stuur een mail naar onze HR-afdeling of bel: 040 – 253 23 52.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.