Keuringen en inspecties

Wet- en regelgeving veranderen voortdurend. In het kader van brandveiligheid, milieuvoorschriften, legionella beheersing en een veilige leefomgeving, moeten uw installaties regelmatig gekeurd en geïnspecteerd worden. Van Hout adviseurs en installateurs weet exact waar u aan moet voldoen. Keuringen en inspecties van uw installaties zijn een vast onderdeel van ons beheer en onderhoud.

Onze specialisten voeren de keuring uit volgens de richtlijnen en geven advies over benodigd onderhoud en vervolginspecties. Zo bent u zeker van een veilige werk- en leefomgeving.

Duurzaam onderhoud

Op basis van de Wet milieubeheer worden milieuvergunningen afgegeven. De wet verplicht (grotere) bedrijven en organisaties om alle mogelijke energiebesparingen te treffen met een terugverdientijd van vijf jaar. Van Hout laat u graag zien dat niet lastig en ingewikkeld is om aan deze eis te voldoen. Sterker nog: wij laten u zien dat het rendeert om aan deze eis te voldoen!

Van Hout gebruikt verschillende duurzaamheidscertificeringen om de duurzaamheidsprestaties van installaties te bepalen. Naast de wet milieubeheer geldt er nog andere wet- en regelgeving op het gebied van milieu en duurzame energie.

Legionella

Van Hout is adviseur en installateur op het gebied van legionellabeheersing. Als onze experts legionellabeheersing uitvoeren, voldoet u gegarandeerd aan de meest recente wettelijke eisen.

Voldoet u aan de wet- en regelgeving?

Bent u benieuwd of u voldoet aan de wet- en regelgeving? Heeft u vragen over de duurzame energie oplossingen van Van Hout? Of wilt u een keuring of inspectie laten uitvoeren? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.