Onderhoud stookinstallaties

Goed functionerende stookinstallaties verbruiken minder energie, zijn veiliger, beperken de emissie en bieden een hogere bedrijfszekerheid. Dat leidt tot een directe kostenbesparing voor de eigenaar.

Onze inspecties zijn een belangrijke basis voor de uitvoering van de wettelijke eisen. Met de uitvoering van deze inspecties en goed onderhoud voldoet u immers aan de eisen van de overheid én verzekeraars.

Inspectie volgens Activiteitenbesluit

De Eerste Bijzondere Inspectie (EBI) is een belangrijke basis voor de effectieve uitvoering van (periodieke) inspecties en onderhoud van uw stookinstallaties. Bij het van kracht worden van het Activiteitenbesluit is het bovendien verplicht om bij ingebruikname van een nieuwe stookinstallaties een EBI uit te voeren.

Periodieke inspectie

Voor de periodieke inspectie geldt een frequentie die afhangt van de soort stookinstallatie. Daarbij voldoet u door het uitvoeren van inspecties en goed onderhoud aan de eisen van de overheid én verzekeraars.

Periodieke inspectie is bedoeld als controle op de onderhoudstoestand van de stookinstallatie, waartoe ook de brandstofleiding wordt gerekend.

Periodiek onderhoud

Wanneer uit een inspectie volgt dat onderhoud of reparatie van uw stookinstallatie moet worden uitgevoerd, is dit noodzakelijk conform het Activiteitenbesluit.

Onderhoud stookinstallaties: kies voor rendement

De overheid schrijft voor dat inspecties (keuringen) aan stookinstallaties moeten worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf. Zo kan worden aangetoond dat een stookinstallatie optimaal, veilig en milieuvriendelijk functioneert.

Van Hout biedt diverse soorten onderhoud voor uw stookinstallatie. Neem contact op met Van Hout voor meer informatie over het best passende onderhoud.

Erkend vakmanschap

Alleen vakbekwame installatiemonteurs mogen werkzaamheden aan (gas)verbrandingsinstallaties uitvoeren. Onze monteurs zijn gecertificeerd (Vakmanschap CO) en ons bedrijf is geaccrediteerd volgens BRL 6000-25.

Meer comfort, lagere kosten?
Sluit een flexibel onderhoudscontract
 
banner-support
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.