Onderhoudsmanagement

Goed onderhoudsmanagement verbetert de prestaties van uw installaties. Het gevolg? Meer comfort, lagere exploitatiekosten en een betere gebouwwaarde. Van Hout adviseurs en installateurs is specialist in onderhoudsmanagement voor commercieel vastgoed, maatschappelijk vastgoed, scholen, zorginstellingen en wooncomplexen.

Onderhoudsmanagement Van Hout

Onze visie? Onderhoudsmanagement staat voor kosten besparen. Doelstellingen realiseren op het gebied van comfort en gezondheid. Afspraken maken over output en specifieke prestaties. Onderhoudsmanagement werkt niet vraag gestuurd. Het gaat om een integrale aanpak van beheer en onderhoud van uw installaties.

Onderhoudsmanagement: integrale aanpak

Wat is de actuele status van uw gebouwinstallaties? Waar lopen uw onderhoudscontracten? Hoe staat het met garanties? Van Hout analyseert en voert conditiemetingen uit. De resultaten hiervan vormen de uitgangspunten voor het (duurzaam) meerjaren onderhoudsplan. En zijn installaties aan vervanging toe? Dan bieden wij altijd een (tweede) duurzame optie aan.

Toegevoegde waarde onderhoudsmanagement

Van Hout adviseert en installeert. We starten vaak klein, op projectbasis. Vanuit een project groeien we stap voor stap door naar beheer en onderhoud. Zo bewijzen wij onze toegevoegde waarde en houdt u de regie. Graag berekenen we het rendement dat u kunt behalen met onderhoudsmanagement. Neem contact op voor een goed gesprek met Van Hout.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.