Energy Service Company (ESCo)

Door de stijgende energieprijzen gaat steeds meer aandacht uit naar verduurzaming. De drempel om te investeren is echter vaak nog te hoog, door gebrek aan financiën, kennis en know-how. Van Hout verlaagt die drempel. Als service provider werken wij voor ESCo’s als OVVIA, waarbij wij u volledig kunnen ontzorgen, inclusief prestatiegaranties.

Wat is een ESCo?

ESCo staat voor Energy Service Company. Het is een consortium van partijen waaraan u als eigenaar/gebruiker van een gebouw de energievoorziening en het management kunt uitbesteden. De doelstellingen van een ESCo: substantiële besparing op energiekosten, meer kwaliteit en minder vermogensbeslag in installaties. Het is een perfecte manier om de eigen organisatie te ontlasten en energiehuishouding kwalitatief beter en/of goedkoper georganiseerd te krijgen.

Uniek aan een ESCo is dat u als opdrachtgever een zeer beperkt financieel risico draagt. U hoeft niet te investeren in kennis en technische oplossingen. Een ESCo neemt het ontwerp, de realisatie van de energiebesparing én het onderhoud op zich. De investering betaalt zich terug uit de jaarlijkse verlaging van de energiekosten.

Van Hout als ESCo Service provider

Als Service Provider van ESCo’s als OVVIA nemen wij alle verantwoording over het onderhoud van gerealiseerde gebouwgebonden installaties. In het prestatiecontract staat precies welke besparing gerealiseerd moet worden: Van Hout maakt het waar. Gegarandeerd.

Voordelen ESCo

Een prestatiecontract via een ESCo is geen raketwetenschap. Het is een bewezen techniek, logisch nadenken op een andere manier.

  • Lagere energielasten
  • CO2-reductie
  • Beter onderhoud, meer comfort
  • En een besparingsgarantie op de koop toe.

Meer informatie over een ESCo

Verduurzamen zonder vooraf te investeren, voldoen aan de wettelijke energiedoelstellingen, energie én kosten besparen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een ESCo.

Onverwacht hoge kosten?
Niet met de Van Hout Garantie
Van Hout Garantie
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.