De Teams

Maak kennis met de teams die ervoor zorgen dat Van Hout adviseurs & installateurs barst van de energie.

Projectteams

Een groot project of een langlopende opdracht wordt opgepakt door één van de drie projectteams.

Elk team bestaat uit een projectleider en 1 of 2 werkvoorbereiders. Het projectteam van projectleider Herman heeft ook een tekenaar. De projectleider is eindverantwoordelijk, houdt overzicht en is aanspreekpunt voor de klant.

De werkvoorbereiders begeleiden het project van concept naar een gedetailleerde uitwerking. Maar daar stopt het niet. Zij regelen ook de inkoop van materiaal en zorgen ervoor dat alles op tijd bij de bouw is.

Onze teams zijn zelfsturend en zelfredzaam. We werken volgens het LEAN gedachtegoed. Er is een open cultuur gericht op continu verbeteren en eigen initiatief!

We werken veel met het flowboard. En het is waardevol dat we een detailplanning maken in Smartsheet die je dan weer kunt vertalen naar het flowboard| Herman Borgmans

Team Service & Onderhoud

Onderhoud en oplossingen van storingen aan de W-installaties voor ál onze klanten. Dat is kort en krachtig waar team Service & Onderhoud voor staat.

We hebben zo’n 350 verschillende contracten in beheer. Wij adviseren onze klanten goed bij de keuze voor het onderhoudscontract. Ons team weet precies wanneer er onderhoud nodig is. Het initiatief ligt bij ons. Ons doel is om storingen aan de gebouwgebonden en procesgebonden installaties te voorkomen. Wij plannen, zorgen dat het onderhoud uitgevoerd wordt en informeren de klant.

Een prestatiecontract, een all-in contract, een contract op regiebasis of een contract voor een vast bedrag per jaar; het gaat er om dat het bij de klant past. | Inge van der Weide

Goed onderhoud zorgt voor minimale storingen. En daarom vertrouwen grote en kleinere regionale klanten dagelijks op ons pro actieve en deskundige onderhoud. Zij hebben geen zorgen. Want áls er een storing is, staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om te helpen.

Team Kortlopende Projecten

Een kort project of een kleinere klus? Dan maakt u kennis met het team Kortlopende Projecten. We zijn een soort vliegende kiep voor vaste klanten. Alle klanten van Van Hout hebben met ons te maken.

Onze kracht is dat we snel kunnen schakelen. Voor onze monteurs is geen dag hetzelfde. Dankzij die flexibiliteit én het grote bedrijf met alle energie oplossingen op de achtergrond, leveren we een belangrijke meerwaarde voor klanten van Van Hout.

De klant staat bij ons altijd voorop. We maken er samen iets moois van. Het idee achter de afdeling Kortlopende Projecten is een blijvende relatie opbouwen. En daar voelen we ons goed bij. Die manier past bij ons. | Frank van Stiphout

Team Sales engineering

Verduurzamen van vastgoed wordt steeds belangrijker als je kijkt naar veranderende wetgeving en de mogelijkheden. Want hoe meer je investeert in het besparen en zelf opwekken van energie, hoe meer je kunt voorzien in je eigen energievraag en hoe minder afhankelijk je bent. 

Onze afdeling helpt klanten met verduurzamen. Wij geven adviezen en maken berekeningen via PIM Studio. Vaak willen klanten verduurzamen volgens certificeringen en normen als Breeam, BENG, EPC, NOM en EML.

Het gaat erom dat we breder kijken dan puur installatietechniek. Daarom werken we ook voor ESCo OVVIA. Want alleen als we alle opties meenemen en tegen elkaar afwegen, komen we tot de duurzaamste oplossing met de minste energiekosten.

Ons doel is duidelijkheid geven over de set van verduurzamingsmaatregelen voor deze specifieke klant het meest interessant is. Welke opties heeft deze klant om te verduurzamen en wat gaat dat kosten? | Kawah Cheng

Team Meet- en Regeltechniek

Er gaat veel veranderen in de meet- en regeltechniek de komende jaren. Heel futuristisch gezegd: over een tijd hoef je misschien alleen nog maar een opnemer tegen de muur te plakken en de servers van Google doen de rest. Tegelijkertijd is onze branche traditioneel en pakt zaken al jaren op dezelfde manier aan. Daar moeten we wel tegenaan schoppen, bij onze leveranciers bijvoorbeeld.

We willen vernieuwen, anders kak je in en dat is het laatste wat we willen. Gelukkig krijgen we van de directie alle ruimte om daarin initiatief te nemen. | Marck van Rooij

Vanuit M&R zijn we bij vanaf de overdracht bij projecten betrokken. Dat is heel belangrijk, zodat we kunnen meedenken, maar vooral ook om later in het traject onnodige kosten te voorkomen.

Want het is mogelijk dat een slimme aanpassing aan de voorkant nadelig uitpakt voor de meet- en regeltechniek. Doordat we van A tot Z betrokken blijven, voorkomen we dat.

Team Administratie

Ons team beweegt zich door de hele organisatie en legt lijntjes met alle andere teams, maar treedt niet op de voorgrond als het gaat om contact met onze opdrachtgevers. Gelukkig zegt dat niets over het effect dat we teweeg brengen binnen Van Hout.

Bij Van Hout is ‘administratie’ een breed begrip. Wij denken mee, controleren, regelen dat afspraken worden vastgelegd en facturen op het juiste project worden geboekt.

Ons team regelt de gehele financiële administratie. Ook zijn we verantwoordelijk voor het beheer van het wagenpark, pensioenen, verzekeringen & abonnementen, interne processen & samenwerking tussen de teams en de receptie.

Ik werk al 16 jaar bij Van Hout aan de receptie en ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk! | Marjon Tils

Meer weten over werken bij Van Hout?

Bekijk onze openstaande vacatures

6c

"De veelzijdigheid van de projecten maakt dat geen dag hetzelfde is."

Richard Kreijveld, adviseur Verduurzaming
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.