Onderhoudscontracten

Het is een feit: goed onderhouden installaties zijn energiezuiniger en bieden meer comfort voor de gebruiker. Kiest u voor een onderhoudscontract van Van Hout, dan garanderen we goedkoper onderhoud van uw gebouwen.

Meer comfort, lagere energiekosten

Een goed onderhouden gebouw met installaties die optimaal functioneren, heeft voor eigenaren en gebruikers grote voordelen. We willen allemaal prettig werken, in een gezond binnenklimaat. Een optimale samenwerking tussen verwarming, koeling, verlichting en ventilatie betekent meer comfort voor gebruikers. Een gezonder binnenklimaat leidt tot lager ziekteverzuim en hogere arbeidsproductiviteit. Wij laten u graag zien hoe wij uw installaties optimaal laten werken, zonder u met meerkosten op te zadelen.

Integrale aanpak onderhoudscontracten

Profiteer van een beter onderhouden pand en lagere energiekosten. Met een onderhoudscontract houdt u zelf de regie. Samen met u gaan we succesvol aan de slag door slimmer gebruik van de middelen en mogelijkheden die er zijn. De afgesproken prestaties zoals energiekostenbesparing, besparingen op het onderhoudsbudget en verbeteringen van het gebouw leggen we vast in het onderhoudscontract.

Onderhoudscontracten: uw wensen

We inspecteren, onderhouden, monitoren en beheren uw installaties. U kunt kiezen voor verschillende onderhoudscontracten. Inclusief of exclusief materiaal, voor een periode van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of langer. Graag bespreken we uw wensen en geven een passend advies voor een onderhoudscontract van uw installaties.

Onderhoudscontract Van Hout

Van Hout is een betrouwbare partner die al jarenlang opereert in de voorhoede van installatietechniek en verduurzaming van woningen, commercieel en maatschappelijk vastgoed. Door verder te kijken en breder te denken, installeren we ‘gewoon’ intelligenter. Graag leggen we uit hoe u kiest voor een beter binnenklimaat tegen lagere energiekosten.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.