Van Hout Garantie

Bij Van Hout krijgt meer rendement een bijzondere nadruk. Wij zien het als onze plicht om het binnenklimaat bij onze opdrachtgevers op het gewenste comfortniveau te krijgen en houden, tegen zo laag mogelijke kosten.

Verzeker je bedrijf van hoog comfort en lage kosten

Om extra zekerheid te bieden – en onszelf scherp te houden – werken wij met de Van Hout Garantie. Dankzij een prestatiecontract garanderen we zwart op wit een minimaal verbruik en een maximale besparing.

Zijn de energiekosten hoger dan voorspeld, dan vergoeden wij het verschil. En voldoet het comfortniveau niet aan de afspraken, dan zijn wij binnen 24 uur (maar als het even kan binnen een uur) ter plekke om de installatie in te regelen.

Waarom kiezen voor de Van Hout Garantie?

  • In een transparant energieprestatiecontract leg je voor een langere periode de kwaliteit van het binnenklimaat en het energieverbruik vast. 
  • Voorafgaand maken wij met behulp van accurate computersimulaties en beproefde rekenmodellen inzichtelijk welke oplossing het beste past en het meeste gaat opleveren.
  • We verlagen de energielasten met zo min mogelijk investeringen. Ook beperken we de onderhoudskosten maximaal, onder andere door preventief onderhoud.
  • Minder energieverbruik betekent lagere kosten, maar natuurlijk ook minder CO2 –uitstoot zodat je direct bijdraagt aan een duurzame samenleving.
  • We installeren en monitoren. Plus: We nemen het volledige technische energiebeheer uit handen en leren je zuiniger om te gaan met energie.
  • Worden de doelstellingen niet behaald, dan geven we een volledige compensatie van de meerkosten

Als je voor de Van Hout Garantie kiest, kun je vertrouwen op een professionele en ambitieuze partner, die samen met jou gaat voor economisch verantwoorde duurzaamheid. Met een lagere energierekening als kers op de taart.

Meer weten?

Laat je inspireren door projecten die zich onderscheiden. Wij vertellen graag wat de voordelen van de Van Hout Garantie in jouw situatie zijn. Klik hier voor een vrijblijvend informatiegesprek en zet de belangrijke eerste stap naar slimmer en goedkoper energieverbruik.

Meer comfort, lagere kosten?
Sluit een flexibel onderhoudscontract
 
banner-support
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.