Van Hout Garantie

Voor Van Hout adviseurs en installateurs is het behalen van meer rendement een levenswijze. Wij zien het als onze plicht om het binnenklimaat bij onze opdrachtgevers op het gewenste comfortniveau te krijgen en houden, tegen zo laag mogelijke kosten.

Verzeker uw bedrijf van hoog comfort en lage kosten

Om u extra zekerheid te bieden – en onszelf scherp te houden – werken wij met de Van Hout Garantie. Hiermee committeren we onszelf zwart op wit aan minimaal verbruik en maximale besparingen. Zijn uw energiekosten hoger dan voorspeld, dan vergoeden wij het verschil. En voldoet het comfortniveau niet aan de afspraken, dan zijn wij binnen 24 uur (maar als het even kan binnen een uur) ter plekke om de installatie in te regelen.

Waarom kiezen voor de Van Hout Garantie?

  • Gedurende een lange periode worden de kwaliteit van het binnenklimaat en uw energieverbruik vastgelegd in een transparant energieprestatiecontract.
  • Voordat u het contract tekent, maken wij met behulp van accurate computersimulaties en beproefde rekenmodellen inzichtelijk welke oplossing wij gaan realiseren en wat deze zal opleveren.
  • Wij realiseren de afname van energielasten met zo min mogelijk investeringen. Ook beperken we de onderhoudskosten maximaal, onder andere door middel van preventief onderhoud.
  • Minder energieverbruik betekent lagere kosten, maar natuurlijk ook minder Co2 –uitstoot. Uw onderneming draagt dus bij aan een duurzame samenleving.
  • Wij doen meer dan alleen installeren en monitoren. We nemen het volledige technische energiebeheer uit handen en leren u zuiniger om te gaan met energie.
  • Worden de doelstellingen onverhoopt niet behaald, dan volgt een volledige compensatie van de meerkosten

Het bovenstaande behoort tot de formele kant van de Van Hout Garantie. Wanneer u voor de VHG kiest, zult u vooral ervaren dat Van Hout een betrouwbare, professionele en uiterst gedreven organisatie is, die samen met u gaat voor economisch verantwoorde duurzaamheid. Met een lagere energierekening als kers op de taart.

Enkele opdrachtgevers die reeds vertrouwen op de VHG:

De Witte Dame – Historisch bedrijfsverzamelgebouw, Eindhoven

DrakaPrysmian – Strijp T, Eindhoven

Zonnekade – 1,4 km lange kade met zonnepanelen, Veldhoven

Retera Interieurwerken – A-label en zelfvoorzienend qua elektriciteit dankzij 1155 zonnepanelen

Meer weten?

Wij vertellen u graag wat de voordelen van de Van Hout Garantie in uw situatie zijn. Klik hier voor een vrijblijvend informatiegesprek en zet de belangrijke eerste stap naar slimmer en goedkoper energieverbruik.

Meer comfort, lagere kosten?
Sluit een flexibel onderhoudscontract
 
banner-support
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.