Melding

Tevredenheid en een gerust hart zijn onze uitgangspunten. Als u twijfelt over de werking van uw installaties, dan is de Service afdeling van Van Hout direct bereikbaar. Wij lossen uw melding of storing snel op.

Melding met spoed?

Gaat het om een calamiteit of acuut probleem? Neem dan direct contact op met het storingsnummer: 040 25 32 352. U wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week te woord gestaan door één van onze medewerkers.

Melding zonder spoed?

Heeft u een melding of storing zonder directe spoed? Dan mag u het serviceformulier  invullen of kunt u tijdens kantoortijden telefonisch contact opnemen. Het is belangrijk dat u een aantal gegevens bij de hand heeft:

  • Wat is de aard van de storing?
  • Wat is de locatie / het adres van de storing?
  • Heeft u een onderhoudscontract bij Van Hout?
  • Wat zijn de gegevens van de contactpersoon ter plaatse?

Wel of geen onderhoudscontract?

Ons doel is dat uw installaties 24 uur per dag, 7 dagen in de week optimaal werken. Want een installatie die optimaal functioneert, verbruikt minder energie, vraagt minder onderhoud, voldoet aan de milieueisen en levert een hoger rendement. En of u nu wel of geen onderhoudscontract heeft: Van Hout helpt altijd. Klanten met een onderhoudscontract of Service Licence Agreement hebben de zekerheid van directe, snelle hulp. Meer informatie over onze service leest u op: service en onderhoud, onderhoudscontracten, onderhoudsmanagement en 24-uurs service.

Wilt u weten welk onderhoudscontract het beste bij u past? Neem contact op met onze adviseurs.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.