Energiebeheer en audit

Door de stijgende energieprijzen en de strengere wet- en regelgeving vanuit de overheid, wordt energie besparen steeds belangrijker. Maar wie brengt het energieverbruik van uw bedrijf in kaart? Wie ziet waar besparingskansen liggen? Wie heeft kennis van (duurzame) technieken? Wie geeft invulling aan een goed energiebeheerplan? Wie voert de energie-audit uit?

Wanneer u een installatiebedrijf inschakelt voor energiebesparing, krijgt u vaak keurig uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Maar de keuze én het risico liggen vervolgens bij u. Met soms flinke tegenvallers als resultaat.

Kosten besparen door slim energiebeheer

Van Hout neemt uw vraag om energiebesparing juist heel serieus. Wist u dat in ruim 80% van de gebouwen energieverspilling plaatsvindt? Van Hout leert u slimmer omgaan met energie. Met energiebeheer door Van Hout kiest u voor:

  • Energieverbruik meten, monitoren en verbeteren.
  • Inzicht in energieverbruik en beheersing van kosten.
  • Realiseren van energiebesparende installaties voor nieuwe en bestaande gebouwen.
  • Met een druk op de knop alle rapportages voor een eventueel verplichte energie-audit.

We stellen de juiste vragen: wat is uw behoefte, wat is volgens u de beste oplossing, wat is het resultaat dat u daarmee wilt bereiken en hoe kijkt u tegen de operationele kosten aan? We zoeken naar de beste oplossing voor de beste prijs. We brengen onze kennis in en geven een eerlijk advies over de mogelijkheden. Zo maken we samen met u de stap op weg naar een duurzamer, goedkoper en comfortabeler gebouw.

Energiebesparing anno nu

De mogelijkheden om energie te besparen zijn heel groot terwijl de maatregelen voor energiebesparing relatief eenvoudig zijn. Van Hout denkt na over slimme energiemeters, verwarming, ventilatie, koeling, isolatie, glas en verlichting. Samen bespreken we uw duurzaamheidsdoelstellingen. We bieden proactief energiebeheer voor meer rendement. Daar durven we garanties op te geven. Wij ontzorgen, u houdt de regie en samen bereiken we meer rendement tegen minder kosten.

Energie-audit verplicht voor u?

Is de energie-audit verplicht voor uw organisatie? Veel grote ondernemingen zijn zeer actief als het gaat om energie- en milieubeheer. Het is een standaard onderdeel van hun bedrijfsvoering. Een extra energie-audit is dan niet nodig. Wilt u weten of uw bedrijf verplicht is om een energie-audit uit te voeren? Doe de test en doorloop het stappenplan van de RVO. Met energiebeheer door Van Hout is de verplichting voor een energie-audit volledig afgedekt. Alle vereiste rapportages zijn met een druk op de knop samen te stellen.

Energiebeheer is energie besparen

Van Hout geeft inzicht in de hoeveelheid energie die uw bedrijf verbruikt. Wij voeren de nodige energie-audits uit en adviseren over de energiebesparing die u kunt bereiken. Graag delen onze experts hun kennis over energiebesparende technieken zoals verwarming door een warmtepomp of zonneboiler en energie via PV-panelen of een warmtekrachtkoppeling.

Energiebeheer: voor rendement

Elk bedrijf kan redelijk eenvoudig 10-15% besparen op energiekosten. Structureel. Door slimme combinaties van bouw- en installatietechniek, optimaliseert Van Hout de prestaties van uw gebouw en de gebouwgebonden installaties. Bovendien kunnen wij u adviseren en begeleiden op het gebied van fiscale regelingen en subsidies, voor extra rendement. Energiebeheer van Van Hout…

… verlaagt uw exploitatiekosten
… verlaagt uw CO2-uitstoot
… verlaagt uw energiekosten
… verhoogt het comfort
… verbetert uw concurrentiepositie

Van Hout: voor rendement

Geïnteresseerd in energiebeheer of een energie-audit voor kantoren, winkels, zwembaden, scholen, bedrijfshallen, gemeentehuizen, hotels, zorginstellingen of woonhuizen? Wij leggen u graag uit hoe Van Hout voor u het hoogste rendement kan behalen. Neem contact op met Van Hout, of vraag een Rendementsscan aan.

Benieuwd wat u kunt besparen?
Vraag de rendementsscan aan!
Van Hout rendementsscan
direct aanvragen IN 1 MINUUT GEREGELD
Hoeveel kunt u besparen?
Begin met besparen
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.