Energiebeheer en audit

Wist u dat in ruim 80% van de gebouwen energieverspilling plaatsvindt? Van Hout leert u slimmer omgaan met energie. Met energiebeheer door Van Hout kiest u voor:

  • Energieverbruik meten, monitoren en verbeteren.
  • Inzicht in energieverbruik en beheersing van kosten.
  • Realiseren van energiebesparende installaties voor nieuwe en bestaande gebouwen.
  • Met een druk op de knop alle rapportages voor een eventueel verplichte energie-audit.

Energie-audit

De energie-audit volgt uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED) en geldt voor grote ondernemingen. Elke vier jaar bent u wettelijk verplicht om informatie te verzamelen over het actuele energieverbruik van de onderneming. De aanpak is bedoeld om mogelijkheden voor kosteneffectieve energiebesparing te signaleren en te meten en bewustwording en inzicht in mogelijke energiebesparingsmogelijkheden te creëren.

Energie-audit verplicht voor u?

Is de energie-audit verplicht voor uw organisatie? Veel grote ondernemingen zijn zeer actief als het gaat om energie- en milieubeheer. Het is een standaard onderdeel van hun bedrijfsvoering. Een extra energie-audit is dan niet nodig. Wilt u weten of uw bedrijf verplicht is om een energie-audit uit te voeren? Doe de test en doorloop het stappenplan van de RVO. Met energiebeheer door Van Hout is de verplichting voor een energie-audit volledig afgedekt. Alle vereiste rapportages zijn met een druk op de knop samen te stellen.

Kosten besparen door energiebeheer

Door de stijgende energieprijzen en de strengere wet- en regelgeving vanuit de overheid, wordt energie besparen steeds belangrijker. Maar wie brengt het energieverbruik van uw bedrijf in kaart? Wie voert de energie-audit uit? Wie ziet waar besparingskansen liggen? Wie heeft kennis van (duurzame) technieken? Wie geeft invulling aan een goed energiebeheerplan?

Energiebeheer is energie besparen

Van Hout geeft inzicht in de hoeveelheid energie die uw bedrijf verbruikt. Wij voeren de nodige energie-audits uit en adviseren over de energiebesparing die u kunt bereiken. Graag delen onze experts hun kennis over energiebesparende technieken zoals verwarming door een warmtepomp of zonneboiler en energie via PV-panelen of een warmtekrachtkoppeling.

Energiebeheer: voor rendement

Elk bedrijf kan redelijk eenvoudig 10-15% besparen op energiekosten. Structureel. Door slimme combinaties van bouw- en installatietechniek, optimaliseert Van Hout de prestaties van uw gebouw en de gebouwgebonden installaties. Bovendien kunnen wij u adviseren en begeleiden op het gebied van fiscale regelingen en subsidies, voor extra rendement. Energiebeheer van Van Hout…

… verlaagt uw exploitatiekosten
… verlaagt uw CO2-uitstoot
… verlaagt uw energiekosten
… verhoogt het comfort
… verbetert uw concurrentiepositie

Van Hout: voor rendement

Geïnteresseerd in energiebeheer of een energie-audit voor kantoren, winkels, zwembaden, scholen, bedrijfshallen, gemeentehuizen, hotels, zorginstellingen of woonhuizen? Wij leggen u graag uit hoe Van Hout voor u het hoogste rendement kan behalen. Neem contact op met Van Hout, of vraag een vrijblijvende Rendementsscan aan.

Benieuwd wat u kunt besparen?
Vraag de rendementsscan aan!
Van Hout rendementsscan
direct aanvragen IN 1 MINUUT GEREGELD
Neem contact met ons op
De Run 5443,
5504 DG Veldhoven
(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Routebeschrijving >
Aanmelden nieuwsbrief
Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.