Maatwerkadvies

Een maatwerkadvies wordt ook wel EPA genoemd. EPA staat voor EnergiePrestatieAdvies. Besparen op energie is besparen op uw bedrijfskosten. Maatregelen om het energieverbruik voor verwarming, luchtbehandeling en verlichting te verlagen, verdienen zich vaak binnen enkele jaren terug. Zeker als u gebruik kunt maken van fiscale regelingen zoals de Energie Investeringsaftrek. Maar welke energiebesparende maatregelen zijn voor u het meest interessant?

EPA Maatwerkadvies

Van Hout maakt een helder Maatwerkadvies (voorheen EPA) voor uw utiliteitsgebouw. Of het nu gaat om commercieel  of maatschappelijk vastgoed: in het Maatwerkadvies komen alle relevante energiebesparende maatregelen aan bod en worden de energiebesparing en de terugverdientijd berekend. Het Maatwerkadvies is afgestemd op uw gebouw en het specifieke gebruik ervan. In het Maatwerkadvies wordt de koppeling gemaakt tussen de energiebesparende maatregelen en het (duurzaam) meerjaren onderhoudsplan.

Inhoud Maatwerkadvies

In een Maatwerkadvies van Van Hout ziet u per maatregel de jaarlijkse energiebesparing, kostenbesparing en CO2-reductie. Van Hout heeft kennis van alle subsidies en fiscale regelingen. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van de eventuele (meer) investering als u kiest voor een duurzame oplossing. Bovendien laten wij direct zien hoe snel u deze investering terugverdient door lagere energiekosten. Vraag de Rendementsscan aan bij Van Hout om het rendement op uw energiebesparende maatregelen voor uw gebouw te laten berekenen.

Vraag een maatwerk advies aan bij Van Hout.

Hoeveel kunt u besparen?
Begin met besparen
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.