Gpr gebouw

Wilt u uw installaties of gebouwen verduurzamen? Bent u benieuwd naar de kostenbesparing die duurzame keuzes u opleveren? Wilt u weten hoe uw gebouw op dit moment ‘scoort’ op de duurzaamheidsladder? GPR Gebouw is een toonaangevende (Nederlandse) methode om een duurzaam gebouw neer te zetten. GPR Gebouw is erkend door de Nederlandse overheid.

GPR Gebouw meet duurzaamheidsprestaties

Met GPR Gebouw meet u de duurzaamheidsprestaties voor nieuwbouw, bestaande bouw en grootschalige renovatie. Het beste is om GPR Gebouw direct mee te nemen vanaf de voorbereiding. Het is ook mogelijk om deze duurzaamheidscertificering in te zetten tijdens ontwerp en realisatie. Van Hout is erkend GPR-gebouw expert in Nederland. Onze gebouwexperts hebben kennis van alle fiscale en financiële mogelijkheden  die GPR Gebouw biedt om uw gebouwen en installaties duurzaam te realiseren. Ons uitgangspunt is dat uw duurzame gebouw goedkoper is dan het ‘conventionele’ gebouw.

GPR Gebouw: jaarlijkse kostenbesparing

Duurzaam bouwen volgens de eisen van GPR Gebouw betekent integraal samenwerken. Van Hout kan aanzienlijk lagere kosten behalen voor onderhoud en energie door in een vroeg stadium de GPR Gebouwnormen mee te nemen en intensief samen te werken met opdrachtgever, bouwteam en gebruiker. Dankzij de besparingen die de duurzame oplossingen opleveren, verdient u de meeste investeringen direct of op korte termijn terug.

GPR voor gemeenten

GRP Gebouw kan prima gebruikt worden om vooraf te beoordelen waar u staat met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. Wat zijn de duurzaamheidsdoelstellingen? Welke gebouwen worden kansrijk door te investeren in duurzaamheid? Wie gaat realiseren? Wie gaat investeren? Als GPR Gebouw expert helpt Van Hout bij het goed inrichten van de duurzaamheidsdoelstellingen voor gemeenten.

GPR  voor aannemers

Van Hout is naast installateur ook adviseur. Wij spreken de taal van uw opdrachtgever. Onze experts begrijpen waarom uw klant om GPR Gebouw vraagt. Wij denken in CO2-reductie en realiseren kostenbesparing door energieoplossingen. De toegevoegde waarde zit in een betere samenwerking tussen aannemer en installateur. Integraal samenwerken, garandeert een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

GPR voor commercieel vastgoed

Veel van onze klanten denken dat verduurzamen van bestaande gebouwen en installaties lastig en ingewikkeld is. Zeker als het gaat om commercieel vastgoed, wordt er over duurzame investeringen vaak lang gewikt en gewogen. Van Hout helpt bij het goedkoper verduurzamen van uw commercieel vastgoed. Afhankelijk van uw duurzaamheidswensen zetten we daarvoor GPR Gebouw in. Wij leggen uit wat we doen. We laten zien met welke duurzame energieoplossingen u elke maand geld bespaart. Zo houdt u de regie.

Van Hout en GPR

Benieuwd wat het financieel betekent als u kiest voor een duurzaam gebouw met duurzame installaties? Van Hout laat het u graag zien.

Onverwacht hoge kosten?
Niet met de Van Hout Garantie
Van Hout Garantie
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.