Lean

Lean is een moderne term voor iets dat bij ons eigenlijk al decennia lang in de genen zit. In de kern draait Lean om het maximaliseren van toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. De belangrijkste instrumenten zijn klantgericht samenwerken en eliminatie van verspilling. Simpel gezegd: voor Van Hout is Lean een beproefde rendementsversneller. We gaan gestructureerd op zoek naar de allerbeste oplossing die binnen een project mogelijk is. En streven altijd naar een efficiënte inzet van uren, materialen en middelen.

Meerwaarde voor opdrachtgevers

Lean helpt ons als ketenregisseur de juiste partijen bij elkaar te brengen en ieders kennis te benutten, zodat we samen een ijzersterke oplossing realiseren. De truc is om daarbij de klantwens continu centraal te stellen. Alleen zo creëer je maximale toegevoegde waarde tegen minimale inspanning: niet harder, maar slimmer werken.

Lean resulteert in strakke ontwerp- en realisatieprocessen, waarin wij zeer accurate voorspellingen kunnen doen over doorlooptijd, kosten en opbrengsten van onze duurzame oplossingen. Als gebouweigenaar ben je daarmee verzekerd van hoog comfort en lage kosten, gedurende een vastgestelde periode.

Meerwaarde voor onze organisatie

Lean is niet alleen dé manier om toegevoegde waarde te bieden aan onze opdrachtgevers. Het is ook een prettige rendementsversneller voor onze organisatie. Door te vertrouwen op het zelflerende vermogen van onze mensen en ruimte te bieden aan individuele initiatieven, stijgt het werkplezier. Via training, opleiding en coaching volgens het Lean principe, houden we elkaar scherp en bij de tijd. En dat merken opdrachtgevers, partners en onze medewerkers.

Lean geeft dus in de eerste plaats een goed gevoel. Betrokkenen worden daardoor proactief en teamgericht, wat leidt tot betere prestaties, kostenbesparing, verkorten van de doorlooptijd en beter nakomen van afspraken. We zijn dan ook trots op de resultaten die we behalen tijdens nieuwbouw- en renovatieprojecten:

  • 97% tijdig opgeleverd
  • 10-40% kortere bouwtijd
  • Significante kostenbesparingen

Over Lean

Lean is een filosofie die zich richt op het creëren van meerwaarde en het elimineren van verspilling in werkprocessen. Doel is om zoveel mogelijk waardeverlagende activiteiten uit het productieproces te halen – met de vraag ‘wat voegt het toe voor de klant?’ als leidraad.

Wil je weten wat de meerwaarde is van onze Lean werkwijze voor jouw bedrijf? Neem contact op, dan drinken we samen een kop koffie.

Lees meer over onze LEAN aanpak voor PV-installaties. 

Meer rendementsversnellers ontdekken? Lees meer over BIM en prefabricage.

Onze geheimen in uw mailbox?
Meld u aan voor de nieuwsbrief!
Van Hout nieuwsbrief
direct aanmelden
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.