• Home
  • Nieuws
  • Meer rendement door LEAN aanpak PV-installatie

Meer rendement door LEAN aanpak PV-installatie

Geld verdienen en energie besparen met zonnepanelen? Nog nooit eerder was het zo interessant om een PV-installatie op het dak van uw bedrijfspand te leggen. Bedrijven zijn met een eigen zoninstallatie minder afhankelijk van prijsstijgingen. Daarnaast zijn er veel fiscale voordelen.

Kers op de taart

Van Hout is al jarenlang specialist als het gaat om PV-installaties. Voor ons is het de kers op de taart om de energiezuinige installaties die we aanleggen ook energieneutraal te maken. Veel klanten kiezen voor zonnepanelen: praktisch in aanleg en een hoog rendement.

Vanaf dag 1 profiteren

Van Hout kiest bewust voor een (nieuwe) LEAN aanpak om zonnepanelen te leggen. We delen de installatie op in deelprojecten en leveren deze dezelfde dag nog op. Zo levert de installatie vanaf dag 1 energie. Via de App volgt de klant nauwkeurig hoeveel energie de (deel)installatie opbrengt.

LEAN proces PV-installatie

Deze LEAN aanpak is vertaald naar een uniek team van projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder en monteurs. Naast planning en installatie, regelt het team ook de subsidies. Maarten van Heeswijk, projectleider Van Hout: “We hebben nu meer controle over het proces, we leren direct van elk deelproject, standaardiseren waar mogelijk met minder faalkosten en verkorten de doorlooptijd tot wel 50%.”

Lees meer over LEAN werken bij Van Hout

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.