Nieuwbouw Onderwijscentrum Leijpark

Met het inbedrijf stellen van de installatie voor Onderwijscentrum Leijpark in Tilburg maken we de weg vrij voor een fijne lesplek.

OC Leijpark biedt dagbesteding, arbeid en vervolgonderwijs voor leerlingen met een beperking. Het onderwijscentrum groeit flink en koos voor negen nieuwe lokalen aan de achterkant van de school.

De 9 mooie, moderne klaslokalen hebben goede voorzieningen. Het gaat om twee lokalen voor het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) en zeven voor de gehele EMB-afdeling (Ernstig Meervoudig Beperkt). Met onder andere een grote verzorgingsruimte en ruimte voor sensomotorische en zintuigactivering.

Er wordt zowel verwarmd als gekoeld via de vloer. Een warmtepomp in combinatie met een buffervat zorgt voor de warmte en koude opwekking. Omdat de vraag naar warmte en koude verschilt, is gekozen voor een speciale koppeling van systemen. Op die manier kunnen we op afstand het verbruik aflezen en instellen.

Het project is het resultaat van een fijne samenwerking met OC Leijpark en Bouwbedrijf Vermeulen. Omdat meet- en regeltechniek een belangrijke rol speelt, koos ons team voor vertrouwde partners. De veldapparatuur van Belimo. Aqualectra bouwde de regelkast met DDC van Webeasy gebouwd. Zwirs Elektrotechniek heeft ons ontzorgd met het aanleggen van de regeltechnische bekabeling.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.