commercieel vastgoed

TQ groeit, warm welkom nieuwe huurders

Strijp-T is één van de drie voormalige Philips bedrijventerreinen in Eindhoven. Doel is om dit terrein met haar historisch industriële karakter te transformeren naar een modern, duurzaam en groen bedrijvenpark. Gedreven door de liefde voor de panden, zijn behoud en hergebruik het uitgangspunt. De verschillende karakteristieke Philips-gebouwen worden volledig gerenoveerd en verduurzaamd.

Gebouw TQ is de blikvanger van Strijp-T. Het gigantische gebouw wordt duurzaam verbouwd met behoud van zijn industriële uitstraling. OVVIA is betrokken als adviseur, Van Hout als installateur. Lees meer over een 100% gasloos TQ

Gebouw TQ groeit en verwelkomt nieuwe huurders. Natuurlijk helpt Van Hout ze met het realiseren van hun specifieke wensen als het gaat om koeling, verwarming en ventilatie. Zo zorgen we voor een optimaal klimaat in deze prachtige ruimtes met behoud van de industriële uitstraling.

Extra koeling om flink te sporten

EindhovenGym brengt mensen samen om te werken aan (sport)doelen. “Je kunt bij ons trainen, eten, ontspannen, werken en jezelf ontwikkelen”, vertelt eigenaar Tim Aben. “Als je aan het sporten bent, is warmte niet fijn. Daarom hebben we een aparte luchtbehandelingskast geplaatst. Zo houden we de temperatuur constant op 19 graden en blijft het koel genoeg om flink te bewegen”, vertelt Jos François, projectleider van Van Hout.

Afvoer warmte uit spoelkeuken

Veghelse cateraar Hutten opende foodcafé T-Square. Bij de inrichting van T-Square is een duidelijke link gelegd met het verleden van de Philips fabriek. Zo kregen buffet en bar de vorm van een gloeilamp. T-Square staat voor lekker, vers en puur eten en drinken en oprechte aandacht voor de gasten. Maar ook voor een event of voor vergaderarrangementen, kunnen mensen er terecht.

“We willen een ontmoetingsplek zijn voor iedereen, dus niet alleen voor de mensen die hier werken”, zegt horecamanager Erik Bastiaansen. Jos François: “Voor een fijne beleving zijn een prettige temperatuur en luchtvochtigheid van belang. Daarom voeren we via een ventilatieconvector de warmtelast uit de spoelkeuken af. Zo blijft het klimaat in deze ruimte prettig voor de medewerkers. Verder zijn de 2 vergaderruimtes voorzien van inductieunits om extra te koelen of verwarmen, afhankelijk van de bezetting.”

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.