Duurzame nieuwbouw voor touringcarbedrijven

Voor touringcarbedrijven Van Gerwen Munckhof Tours en Van Gompel werken we aan de duurzame nieuwbouw van een kantoorpand met werkplaats en wasplaats. We brengen de bouw in beeld, van start tot oplevering.

Indeling duurzaam kantoorpand met werkplaats en wasplaats

  • Twee lagen kantoor met kantine
  • Kleedruimte, toiletten en douches
  • Werkplekken om aan de bussen te werken met eigen magazijn
  • Wasstraat
  • 31 Opstelplaatsen voor de bussen
  • Eigen tankstation
  • Ruimte om chemische toiletten te ledigen

Update 12 & 16 september

De wanden zijn gezet en de plafonds aangebracht dus de afbouw is begonnen!

Update 3 september

De bussen van touringcarbedrijven Van Gerwen en Van Gompel staan al op het terrein.

Update 2 augustus

Mooi uitzicht vanaf het dak van de duurzame nieuwbouw voor touringcarbedrijven Van Gerwen en Van Gompel 😉

Update 24 juli

‘Gewoon’ een mooi plaatje waar wij als vakmensen vrolijk van worden. Een close up van ons werk op het dak van de nieuwbouw bij Van Gerwen en Van Gompel.

Update 18 juli

De technische ruimte is voor 90% gereed. Loodgieter Patrick: “We hebben niet gewacht totdat de wanden stonden. Wat we alvast konden doen, hebben we opgepakt. Ik hoop dat de wanden snel staan en ik er weer naar toe kan. Dan gaan we met alle liefde en plezier weer door.”

Update 17 juli

Daar zijn de airco’s en de luchtbehandelingskast voor touringcarbedrijven Van Gerwen en Van Gompel. Voorzichtig worden de installaties over het bouwhek getild en op het dak geplaatst. Daar gaan onze collega’s aan de slag met de installaties. Inmiddels staat alles keurig opgesteld.

Update 12 juli

1, 2, 3… weg is de zichtbare vloerverwarming met rasters. Er ligt nu een prachtig strakke gietvloer in het nieuwe pand voor touringcaroperators Van Gerwen en Van Gompel

Update 1 juli

Het pand krijgt kleur! Ook de werkplaats en wasplaats zijn nu voorzien van vloerverwarming.

Update 27 juni

“De roze lijnen op de grond markeren de binnenwanden zodat we precies weten waar de leidingen moeten lopen”, legt projectleider Jan Hendriks uit. De vloerverwarming op de begane grond is klaar. Afgelopen zaterdag is de eerste verdieping gelegd en deze week werken we aan de vloerverwarming van de wasplaats en werkplaats.

Update 20 juni

Het voorheen kale terrein verandert nu razendsnel. De installatie die Van Hout bouwt, sluit aan op de toekomstige wet-en regelgeving. ‘Van Gas Los’ is het motto.

Update 16 mei

Onze monteurs kunnen ‘gewoon’ de straat oversteken. Want van Hout werkt aan een mooi project waardoor we (eindelijk) een fijne overbuur krijgen. Het voorheen kale terrein verandert nu razendsnel in een kantoorpand met werkplaats en wasplaats voor Van Gerwen Munckhof Tours B.V. en Touringcarbedrijf Van Gompel Bergeijk B.V. De opdrachtgever is Rimebo.

Duurzaam doen we samen
Doe mee!
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.