• Home
  • Nieuws
  • Eerste Heppie (t)Huis in Nederland is aardgasloos

Eerste Heppie (t)Huis in Nederland is aardgasloos

Van Hout is één van de bouwers van het Heppie (t)Huis, een huis voor 8 kinderen en jongeren die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. Het huis biedt deze kinderen een veilige, stabiele woonplek waar positieve aandacht en ‘jezelf thuis voelen’ centraal staan.

Gezond binnenklimaat voor bewoners Heppie (t)huis

Eerder bouwde Van Hout de installaties van Hotel Heppie, een groepsaccommodatie waar kinderen, die niet onbezorgd kind kunnen zijn, even heerlijk kunnen ontspannen en spelen. Daar draait de biomassaketel op houtpellets nu zes jaar op volle toeren. Voor het Heppie (t)Huis ligt de nadruk op een gezond, duurzaam en toekomstbestendig pand.

Het eerste Heppie (t)Huis staat in de gemeente Geldrop-Mierlo. Van Hout maakte het ontwerp voor de w-installaties. Jos François is projectleider: “De keuze van de klant viel op een huis zónder aardgas. Van Hout installeert een warmtepomp met vloerverwarming en de luchtbehandeling.”

Wij zijn er klaar voor!

“Wij zijn er klaar voor!”, zegt René van de Camp, initiatiefnemer van het Heppie (t)Huis. “De locatie aan de Willem Barentszweg in Geldrop is een perfecte plek voor ons huis, midden in de wijk.”

Jos François vertelt in het kort de planning: “Net voor de zomer van 2018 waren we klaar met het leidingwerk onder de begane grondvloer. Daarna kon de bouwkundig aannemer aan de slag. In september maakten we de installaties in de vloer. Half oktober ging het dak dicht en konden we volop aan de slag met de binnen installaties.” De feestelijke opening van het Heppie (t)Huis 29 maart 2019.

Belangrijke websites en links

De bouw en ontwikkeling van het huis wordt mogelijk gemaakt door Stichting Het Vergeten Kind en donateurs. Uw bijdrage is van harte welkom.

Meer weten over het Heppie (t)Huis? Bezoek de website.

Meer weten over onze duurzame installatie oplossingen voor zorg vastgoed? Neem contact op met Van Hout.

Duurzaam doen we samen
Doe mee!
Meer comfort, lagere kosten?
Sluit een flexibel onderhoudscontract
 
banner-support
lees meer
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.