Overheden en maatschappelijke organisaties

Overheden kunnen flink besparen door te kiezen voor energiebesparende, kostenverlagende oplossingen voor hun installaties en gebouwen. Steeds meer gemeenten in Nederland zien het belang van duurzame energie oplossingen. Maar welke oplossing levert het meeste rendement? Van Hout helpt u inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Overheid en gemeentelijke gebouwen

De toekomstige richting voor gemeentelijke gebouwen is ‘afslanken en opfrissen’. Door de combinatie van die twee komen er nieuwe mogelijkheden in beeld. Van Hout zoekt samen met u naar de beste installatieoplossingen. Het gegarandeerde resultaat? Direct lagere energiekosten, een duurzame installatie én optimale prestaties.

Verduurzaming maatschappelijk vastgoed lastig?

Veel overheden laten mogelijkheden liggen om het bestaande vastgoed te verduurzamen. Jammer, want verduurzaming is een must is om als organisatie weerbaar te blijven voor de toekomst. Vaak wordt gedacht dat verduurzaming van bestaande bebouwing lastig en ingewikkeld is. Van Hout laat u graag zien dat slimmer installeren eigenlijk gewoon draait om gezond verstand.

Een voorbeeld? De gemeente Veldhoven vroeg Van Hout om de business case voor de Zonnekade te onderzoeken én, indien haalbaar, uit te werken. Lees de hele case.

Meer rendement op uw installaties?

Meer weten over installaties en gebouwen die ongekend goede energieprestaties leveren tegen de laagst mogelijke kostprijs. Heeft u een actueel installatie vraagstuk of wilt u concreet doorpraten over de optimalisatie van uw installaties? Neem direct contact op met Van Hout of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.