Gemeentelijke gebouwen

In 2020 moet Nederland 20% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990, 20% minder energie verbruiken en 20% duurzame energie opwekken. Gemeenten hebben een belangrijke voorbeeldfunctie bij het behalen van deze doelstellingen. Veel gemeenten zijn al druk bezig met het verduurzamen van hun vastgoed, waarbij de nadruk vooral ligt op nieuwbouw. Maar wist u dat de kansen vooral liggen in het verduurzamen van bestaand gemeentelijk vastgoed?

Energie én kosten besparen

Naast energie- en CO2-besparing, wordt kostenbesparing steeds belangrijker. Daarom maakt Van Hout energie besparen haalbaar. Door optimalisatie van uw installaties, kunt u slimmer om gaan met de beschikbare financiële middelen. Kort gezegd: Van Hout helpt u om met hetzelfde geld meer rendement te bereiken.

Meer kennis en kwaliteit

Wij begrijpen dat u niet alle kennis in huis heeft om keuzes te maken over investeren in duurzaamheid. Want zelfs al weet u welke duurzame oplossing de beste is; er zijn tientallen verschillende soorten zonnepanelen en LED-verlichting. En welke past het beste bij uw vraag? Eén van onze sterke punten is u wegwijs maken in de complexe wereld van installaties en duurzame energie.

Door bijvoorbeeld lager energieverbruik, minder CO2-uitstoot en meer comfort te combineren, garanderen we kostenvoordelen én een kwaliteitsverbetering. Zo zorgde Van Hout ervoor dat de Zonnekade in opdracht van de gemeente Veldhoven werd gerealiseerd zonder extra in de zonnepanelen te investeren. Lees de hele case.

DMOP: slim onderhoud

Een ander voorbeeld is slim onderhoud via een duurzaam meerjaren onderhoudsplan (DMOP). Als de kozijnen worden geschilderd, kunnen er HR++ glas en ventilatieroosters worden geplaatst. Als de ketel wordt vervangen, dan adviseert Van Hout een HR-ketel. En bij de vervanging van de dakbedekking wordt meteen extra isolatie of zonnepanelen aangebracht. Van Hout heeft kennis van alle mogelijkheden en fiscale regelingen en kan samen met u het DMOP opstellen, implementeren en uitvoeren.

Hoger rendement door verduurzaming

Laat zien dat uw gemeente écht actie onderneemt. Weten hoe u meer rendement behaalt op gemeentelijke gebouwen? Hoe u kunt besparen door verduurzaming van bestaand gemeentelijk vastgoed? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.