Zorginstellingen en woongemeenschappen

Verduurzamen zorginstellingen en woongemeenschappen

Je wil aan de slag met verduurzamen. Dan is er ontzettend veel mogelijk. En dat is meteen je probleem. Want wat is de beste keuze?

Van Hout begrijpt dat zorginstellingen, woongemeenschappen, ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen deze de kennis niet ‘in huis’ hebben. Daarom brengen we energie besparen dichtbij.

We beginnen klein en zetten dan rustig de volgende stappen op weg naar duurzame zorg. Het gaat bij ons niet alleen over financiën of de beste technische oplossing. Het belangrijkste is comfort en een fijn binnenklimaat. En daar willen we jou, de medewerkers én cliënten of patiënten bij betrekken.

Energie besparen en meer comfort

Energie besparen én meer comfort? Dat klinkt als een fabeltje. Toch gaat het ‘gewoon’ om logisch nadenken. Wij maken slim gebruik van techniek, fiscale voordelen, investeringskansen. Zo helpen we onze opdrachtgevers om verder vooruit te denken.

Van Hout ontzorgt

Van Hout werkt aan frisse zorginstellingen, woongemeenschappen, ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen. Installaties en gebouwen die meer rendement en comfort opleveren. Dankzij onze integrale aanpak van duurzame energie, installatietechniek en beheer en onderhoud realiseert Van Hout meer rendement en serieuze besparingen. Graag leggen wij uit hoe je kiest voor een beter binnenklimaat tegen lagere energiekosten. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Duurzame zorg bij Severinus
Lees de referentie
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.