Zorginstellingen en woongemeenschappen

Van Hout staat bekend als een zeer vooruitstrevend, toekomstgericht installatiebureau. Eén van onze sterke punten is uw wegwijs maken in de (complexe) wereld van duurzame energie, energiebesparing en CO2-reductie.

We zijn een soort extra medewerker. We verlenen geen directe zorg en staan niet ‘aan het bed’. Maar we zorgen wel dat uw gebouwen fris en comfortabel zijn voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Dat u fors bespaart op uw energiekosten. En zo houdt u tijd én geld over voor het allerbelangrijkste: uw cliënten en patiënten verder helpen.

Verduurzamen zorginstellingen en woongemeenschappen

Zorginstellingen, woongemeenschappen, ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen. Stel: u wilt aan de slag met verduurzamen. Dan is er ontzettend veel mogelijk. En dat is meteen uw probleem. Want wat is de beste keuze?

Van Hout begrijpt dat zorginstellingen deze de kennis niet ‘in huis’ hebben. Daarom brengen we energie besparen dichtbij. We beginnen klein en zetten dan rustig de volgende stappen op weg naar duurzame zorg. Het gaat bij ons niet alleen over financiën of de beste technische oplossing. Het belangrijkste is comfort en een fijn binnenklimaat. En daar willen we u, uw medewerkers én patiënten bij betrekken.

Energie besparen en meer comfort

Energie besparen én meer comfort? Dat klinkt als een fabeltje. Toch gaat het ‘gewoon’ om logisch nadenken. Wij maken slim gebruik van techniek, fiscale voordelen, investeringskansen. Zo helpen we onze opdrachtgevers om verder vooruit te denken.

Van Hout ontzorgt

Van Hout werkt aan frisse zorginstellingen, woongemeenschappen, ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen. Installaties en gebouwen die meer rendement en comfort opleveren. Dankzij onze integrale aanpak van duurzame energie, installatietechniek en beheer en onderhoud realiseert Van Hout meer rendement en serieuze besparingen. Graag leggen wij u uit hoe u kiest voor een beter binnenklimaat tegen lagere energiekosten. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.