Particulieren met grote of speciale panden

‘Duurzaam’ is definitief uit het geitenwollensokkenmilieu. Steeds meer particuliere huis eigenaren kiezen vanzelfsprekend voor duurzame energie oplossingen in hun woning. Natuurlijk: duurzaamheid is verbonden aan het milieu. Maar duurzaamheid is vooral verbonden aan kosten besparen, meer kwaliteit en meer comfort. Van Hout denkt verder vooruit als het gaat om duurzame energie oplossingen. Wij bieden onze opdrachtgevers meer dan een goede, deskundige aangelegde installatie. We zorgen er ook voor dat uw investering meer oplevert.

Partner voor duurzame energieoplossingen

Van Hout is uw partner. Samen met u zoeken we naar de meest optimale (duurzame energie) oplossing. Het gaat om het slim combineren van bestaande mogelijkheden, bewezen technieken. Zo zorgt Van Hout ervoor dat uw investeringen in energiebesparing zich terug betalen door een lagere energierekening. Van Hout maakt uw investering in energiebesparende maatregelen meetbaar.

Partner voor installatiewerkzaamheden

Onze dienstverlening gaat verder. Ook voor beheer, onderhoud en servicecontracten  kunt u vertrouwen op de toegevoegde waarde van Van Hout. Onze oplossingen op het gebied verwarming, koeling en ventilatie sluiten aan bij de wensen van onze particuliere klanten waarbij meer comfort, minder energieverbruik en lagere kosten centraal staan. Uiteraard verzorgt Van Hout ook het onderhoud van uw installaties. U kunt altijd een beroep doen op onze 24-uurs storingsservice.

Partner voor rendement én comfort

Voor een particuliere opdrachtgever realiseerde Van Hout een villa onder architectuur met uitsluitend gebruik van pure materialen zoals beton, glas en hout. Tegelijkertijd werd de villa voorzien van alle luxe en comfort zoals een inpandig zwembad, vloerverwarming en koeling, luchtbevochtiging en bediening vanuit de telefoon of tablet. Lees de hele case.

Van Hout werkt voor particulieren met grote of speciale panden

Van Hout ontzorgt. Wij helpen u stap voor stap meer energie en meer kosten te besparen. Het gaat bij ons niet alleen over de beste technische oplossing. U wilt warmte en comfort. Graag leggen wij u uit hoe u kiest voor een beter binnenklimaat en lagere energiekosten. Wilt u meer weten over een duurzame energie oplossing? Kiest u bewust voor een lagere energierekening? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.