Eigenaren vastgoed en projectontwikkelaars

Maakt u zich wel eens zorgen over de verhuurbaarheid van uw vastgoed? Over de huidige en toekomstige waarde? Over het comfort en het gebruiksgemak voor uw huurders? Eén van onze sterke punten is u wegwijs maken in de complexe wereld van duurzame energieoplossingen.

Van Hout realiseert kostenbesparingen

En nu denkt u: dat is mooi, maar wat levert mij dat op? Een waardestijging van uw gebouw, betere energieprestaties, een reductie van de CO2-uitstoot, probleemloos voldoen aan (komende) wettelijke eisen en een beter imago. Bovendien: dankzij onze oplossingen besparen ook uw huurders fors op hun (energie) kosten. Kortom: minder zorgen over de verhuurbaarheid van uw (commercieel) vastgoed, meer tijd én geld voor wat u het liefste doet.

Commercieel vastgoed onder druk

Bij veel (commercieel) vastgoed is het eigendom van het gebouw gescheiden van het gebruik ervan. Er ontstaat een split incentive: de belangen tussen huurders en de eigenaar van het gebouw lopen uiteen. Zij zetten u onder druk over de huurprijs of de inrichting van het gebouw, stellen de huurovereenkomst ter discussie of zeggen hun overeenkomst op. Uw huurders willen meer comfort en lagere kosten. Maar wie betaalt en wie profiteert?

Van Hout lost split incentive op

Wij lossen het probleem van de split incentive op. Door alle betrokken partijen te laten delen in de rendementen en voordelen van energiebesparende maatregelen. Onze oplossingen richten zich op het verlagen van de energierekening. Daarnaast hebben we kennis van alle fiscale regelingen en subsidies waardoor energiebesparende investeringen ook fiscaal interessant zijn.

Verduurzaming van (bestaand) vastgoed

Te mooi om waar te zijn? Van Hout bewijst het tegendeel. Eigenaren van vastgoed en projectontwikkelaars kunnen flink besparen door verduurzaming. Graag leggen we uit wat dat voor uw commercieel vastgoed betekent. Hoe u met energiebesparende maatregelen de stap maakt van kanshebbend naar kansrijk vastgoed. Neem contact op met Van Hout.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.