Villa Waalre

Van Hout realiseerde een villa onder architectuur, voorzien van custom made duurzame techniek, luxe en comfort.

Onze opdrachtgever wilde een villa (oppervlakte 750 m2) bouwen met pure materialen zoals beton, glas en hout. Naast het gebruik van duurzame materialen, stond ook het gebruik van duurzame installatietechniek hoog in het vaandel. Luxe en comfort voor de bewoners waren bij elke keuze een vast uitgangspunt.

Duurzame materialen en technieken

Door in een vroeg stadium actief met alle ketenpartners samen te werken, konden we de installatie volledig verwerken in de visie van de architect op pure materialen en vormen. Dankzij de integrale samenwerking, hielden partijen elkaar scherp en konden we kiezen voor oplossingen die het gestelde budget niet overschreden. Een sprekend voorbeeld zijn de PV panelen waarvoor subsidie verkregen werd.

Custom made oplossingen

Om te voldoen aan de warmtevraag, koos Van Hout voor een combinatie van een duurzame warmtepomp met HR cv ketels. Voor de energievoorziening werden er PV panelen geplaatst. Het hele woonhuis is voorzien van vraag gestuurde regeltechniek. Enkele specifieke oplossingen?

  • Vloerverwarming en vloerkoeling.
  • Luchtbehandeling in het zwembad.
  • Luchtbehandeling in de woning.
  • Een onzichtbare installatie, volledig ge├»ntegreerd in het interieur.
  • Openhaarden gecombineerd met de geluidsinstallatie en indirecte verlichting.

Wat is het resultaat?

Een tevreden klant. Na twee jaar stond er een villa, voorzien van alle details en wensen die de opdrachtgever had meegegeven zoals een geïntegreerde, duurzame installatie, een hoog afwerkingsniveau en luxe en comfort voor de bewoners.

Meer weten over onze aanpak bij de villa in Waalre of over onze duurzame installatie oplossingen voor particulieren? Neem contact op.

Project:

Villa Waalre

Categorie:

Duurzame energie | installatietechniek | beheer en onderhoud

Sector:

Particulieren

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.